Magazin Sercan Yıldırım'dan çok konuşulacak Fatih Sultan Mehmet gafı!

Sercan Yıldırım'dan çok konuşulacak Fatih Sultan Mehmet gafı!

03.03.2022 - 09:50 | Son Güncellenme:

Survivor All Star 2022 tüm heyecanıyla devam ediyor. Eski Galatasaraylı futbolu Sercan Yıldırım çok konuşulmaya devam ediyor. Yıldırım'ın Fatih Sultan Mehmet ile ilgili gafı çok konuşuldu.

2020 yılında katıldığı Survivor ile çok konuşulan Sercan Yıldırım çok konuşulmaya devam ediyor. Yıldırım'ın kelime oyununda yaptığı gaf sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte Sercan Yıldırım'ın Survivor'daki son 1 haftası...

Haberin Devamı

SİNİRLER GERİLDİ
Geçtiğimiz gün dokunulmazlık oyunu öncesi Sema Aydemir'in yarışmacı seçimi konusundaki tavrına sinirlenen Sercan Yıldırım, "Biz niye karar veremiyoruz buna? Çok farklı şeyler seziyorum ben de oyuna çıkmıyorum" diyerek Sema'ya tepki koydu.

Survivor All Star'daki dokunulmazlık oyunu öncesi yaşanan gerginlik Nagihan Karadere'nin dahil olmasıyla daha da büyüdü. Ünlüler takımında sinirlerin gerildiği anlar sosyal medyada da geniş yer buldu.

Sercan Yıldırımdan çok konuşulacak Fatih Sultan Mehmet gafı

'SURVİVOR HAYATIM BİTTİ DEMİŞTİ'
Olaylar Mert Öcal'ın araya girmesiyle kısmen yatıştıysa da Sercan Yıldırım oyun alanını terk etti ve "Survivor hayatım bitti" ifadesiyle kafaları karıştırdı. Daha sonrasında yaptığı açıklamada yarışmaya devam ettiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Sercan Yıldırımdan çok konuşulacak Fatih Sultan Mehmet gafı

FATİH SULTAN MEHMET SORUSUNA KÖPRÜ CEVABI
Survivor'ın eğlenceli programı kelime oyununda herkesi güldüren bir diyalog yaşandı. Yarışmacılardan Aşkım'ın 'Fatih Sultan Mehmet ne?' sorusuna Sercan Yıldırım 'Köprü' cevabını verdi.

Murat Ceylan bu cevap sonrası gülmemek için kendini zor tuttu. Anlatmaya devam eden Aşkım 'Kanuni' ile ipucu vermeye devam etti. Sercan 'Sultan' cevabı vermesine rağmen 'Tarih ile hiç ilgim yok' diyerek soruyu pas geçmesini istediği. Aşkım'ın anlatmak istediği kelime 'Kaftan'dı.

Sercan Yıldırımdan çok konuşulacak Fatih Sultan Mehmet gafı

SERCAN AŞKI NİHAL YÖNEL İLE BULDU
Geçmişte birçok ünlü isimle aşk yaşayan Sercan Yıldırım, aradığı aşkı Bursalı güzel Nihan Yönel'de bulmuştu. Tanıştıktan kısa bir süre sonra nikah masasına oturan Nihan Yönel ve Sercan Yıldırım çifti, mutluluk pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

YAPTIĞI PAYLAŞIM DİKKAT ÇEKTİ
Nihan Yönel, Bursa Nilüfer'de kendi kurduğu bir yoga stüdyosunda eğitmenlik yapıyor. Sercan Yıldırım'ın çiçeği burnunda eşi Nihan Yönel, Instagram hesabından paylaştığı yoga pozuyla dikkatleri üzerine topladı. Sınırları zorlayan Yönel'e çok sayıda yorum geldi.

Sercan Yıldırımdan çok konuşulacak Fatih Sultan Mehmet gafı

Sercan Yıldırımdan çok konuşulacak Fatih Sultan Mehmet gafı