Antalyaspor Sergen Yalçın: Biraz zamana ihtiyaç var!

Sergen Yalçın: Biraz zamana ihtiyaç var!

05.01.2024 - 23:03 | Son Güncellenme:

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor ile golsüz berabere kaldıkları maçtan sonra konuştu.

Sergen Yalçın: Biraz zamana ihtiyaç var

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Alanyaspor ile puanları paylaşan Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Yaklaşık 3 gündür takımın başında olduklarını belirten Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Takımla çalışmak için çok fazla bir süremiz olmadı. Alışma aşamasındayız. Oyuncuları tanımaya, özelliklerini anlamaya çalışıyoruz. Bu 20 gün civarında sürebilir. Bizim açımızdan çok olumlu bir oyun olmadı. Zaman zaman üstünlük kurduğumuz dakikalar var. Rakibimize verdiğimiz pozisyonlar var. Basit hatalardan pozisyon verdik" dedi.

Erken attıkları ve VAR'dan dönen golün gri bir pozisyon olduğunu ifade eden Yalçın, "VAR'dan iptal edilen pozisyonda ne kadar el vardı, baktık, pozisyona bence gri pozisyondu. Bence ağır bir karardı. Onun haricinde rakibin de pozisyonları vardı. Oyunu geliştirmek durumundayız. Bunu da kısa bir süre zarfında yapmamız gerekiyor. Bugün için 1 puan oyuna baktığımız zaman iyi gibi duruyor. İnşallah önümüzdeki maçta bunu telafi ederiz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Eksikleri olduğunu belirten Sergen Yalçın, "İkinci top kazanma gibi, temaslı oynama gibi, topun bizde kalması gibi, ciddi sorunlarımız var. Kendi sistemimizi oturmak için biraz zamana ihtiyaç var. Nuri hocanın sisteminden gitmeye çalışıyoruz. Ufak dokunuşlar yapmaya çalışıyoruz" dedi.