Antalyaspor Sergen Yalçın: Çok tatmin edici bir oyun oynadığımızı söylemek zor

Sergen Yalçın: Çok tatmin edici bir oyun oynadığımızı söylemek zor

02.04.2024 - 23:22 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 31'inci haftasında Antalyaspor, sahasında MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, oyun olarak çok tatmin edici bir oyun oynadıklarını söylemenin zor olduğunu belirtti.

Sergen Yalçın: Çok tatmin edici bir oyun oynadığımızı söylemek zor

Antalyaspor, Süper Lig'in 31'inci haftasında sahasında oynadığı maçta MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıların golünü Erdoğan Yeşilyurt atarken, başkent temsilcisi Ankaragücü'nün golünü ise Efkan Bekiroğlu kaydetti.

Haberin Devamı

YALÇIN: OYUN OLARAK ÇOK TATMİN EDİCİ BİR OYUN OYNADIĞIMIZI SÖYLEMEK ZOR

Uzun bir aradan sonra oyuna tekrar konsantre olarak dönmenin kolay olmadığını kaydeden Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Bunun sıkıntısını yaşadık. Çok da oyuncuları konsantre edemedik. Oyun olarak çok tatmin edici bir oyun oynadığımızı söylemek zor. Beklediğimiz oyunun çok gerisindeydik. Geldiğimizden beri takım çok iyi oyunlar oynadı ama arada böyle oyunların minimuma düştüğü maçlar doğal olarak olacak. Uzun bir lig oynuyoruz. Her maç aynı performans gelmez. Anadolu takımı olarak zaman zaman düşüşler bekliyoruz. Antalyaspor'un hedefleri içerisinde ilk 10'da olmayı ve bu pozisyonu korumaya devam etmek istiyoruz. Rizespor maçına iyi hazırlanacağız" diye konuştu.

Yazarlar