Antalyaspor Sergen Yalçın: İnanarak, güvenerek doğru tercih yaptık!

Sergen Yalçın: İnanarak, güvenerek doğru tercih yaptık!

03.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Antalyaspor’da imzaların atılmasının ardından Sergen Yalçın dönemi resmen başladı. Tecrübeli çalıştırıcı, “Hem kadro, hem şehir olarak hem de hedefler olarak konuştuğumuzda birbirini tamamlayan bir ikili gördük” diye konuştu.

Sergen Yalçın: İnanarak, güvenerek doğru tercih yaptık

Antalyaspor’da Nuri Şahin’den boşalan teknik direktörlük için anlaşılan Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Ekip olarak Antalyaspor’a gelmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Yalçın, “Ekip olarak 1,5 yıldır çalışmıyoruz. Kısmet Antalya’yaymış. Hem başkanımız aradığında heyecanlandık. Hem kadro, hem şehir olarak hem de hedefler olarak konuştuğumuzda birbirini tamamlayan bir ikili gördük. O yüzden heyecanlı bir şekilde, inanarak, başarılı olacağımıza güvenerek doğru bir tercih yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

Ligi takip ettiklerini ifade eden Yalçın, “Takımları takip ediyoruz. Oyuncuları biliyoruz. Kolay maçlar olmuyor. Ligde bütün maçlar zor. İçerde de dışarıda da maç kazanmak kolay değil. İyi hazırlanıp iyi başlangıç yapmak istiyoruz. İyi sonuç alıp yolumuza bakacağız. Hedefimiz bir an evvel takımı yukarıya çıkarmak. İyi bir kadroya sahibiz. Antrenmana bile çıkmadan hedef koymayı doğru bulmuyorum. Hedef konuşmak için erken. Önümüzü biraz görelim. Sonrasında net konuşabiliriz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Transfer düşünülüp düşünülmediği sorusuna Yalçın, “Oyuncuların durumuna bakacağız, transfer yapmamız gerekirse değerlendireceğiz. Yeni geldik, 1-2 maç yapıp değerlendireceğiz” karşılığını verdi.

Yazarlar