Antalyaspor Sergen Yalçın: Kazanamıyorsak kaybetmemek sevindirici

Sergen Yalçın: Kazanamıyorsak kaybetmemek sevindirici

21.01.2024 - 19:25 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 21'inci haftasında Konyaspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona ererken Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın: Kazanamıyorsak kaybetmemek sevindirici

Konyaspor, sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hava şartları nedeniyle saha zeminin çok sağlıklı olmadığını belirterek, ''Bugün zor hava şartları vardı ve zemin çok sağlıklı değildi. Mücadele gücü yüksek bir maç olacaktı, beklediğimiz gibi oldu. Aslında oyuna baktığımız zaman, büyük bir bölümde oyunun kontrolü bizdeydi. Oyunun başında da pozisyonlarımız vardı. Öne de geçebilirdik ama bu tür müsabakalarda deplasmanda golü yedikten sonra oyunu çevirmek gerçekten kolay değil. Çünkü Konyaspor'un ligdeki pozisyonu da çok sağlıklı bir yerde değil. Onlar da doğal olarak kazanmak için çok mücadele ediyor. Ama 3 maçtır, oyunlarda geriyo düşüyoruz. Ondan sonra çevirmek için çok çaba sarf ediyor çocuklar. Yavaş yavaş oyunu geliştirmeye çalışıyoruz. Bu tür deplasmanlar ikinci yarı çok daha zor olacak. Çünkü herkes bir an evvel hattan kurtulmaya çalışıyor. Kazanmak istiyor doğal olarak. O yüzden en azından kazanamıyorsak kaybetmemek bizim için sevindirici. O bölümü de teknik ekip olarak pozitif olarak görüyoruz" diye konuştu.