Antalyaspor Sergen Yalçın'dan Beşiktaş'ın yıldızına kanca! Bonservissiz transfer ihtimali

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş'ın yıldızına kanca! Bonservissiz transfer ihtimali

25.01.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Antalyaspor'da transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde sürpriz bir hamle geldiği öğrenildi. Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan eski öğrencisini sezon sonunda bedelsiz olarak takıma kazandırabileceği belirtildi.

Sergen Yalçından Beşiktaşın yıldızına kanca Bonservissiz transfer ihtimali

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Sergen Yalçın'ın transfer raporu doğrultusunda çalışmalar hız kazandı. Planlamasını yapan kırmızı-beyazlıların, sürpriz bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Antalyaspor'un Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlayabileceği vurgulandı. Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Rachid Ghezzal, Antalyaspor'un gündemine geldi.

Sergen Yalçın döneminde Beşiktaş'ın kazandığı şampiyonlukta başrol oynayan Rachid Ghezzal'ın sezon sonunda Antalyaspor'a gitme ihtimalinin yüksek olduğu aktarıldı.

Sergen Yalçından Beşiktaşın yıldızına kanca Bonservissiz transfer ihtimali

Antalyaspor'un ara transfer döneminde Rachid Ghezzal için bir hamle yapması halinde Beşiktaş'ın değerlendirebileceği vurgulandı.

FEYYAZ UÇAR: SÖYLEYECEK BİR ŞEYİMİZ KALMADI

Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Rachid Ghezzal'ın sözleşmesiyle ilgili soruyu cevaplamıştı. Feyyaz Uçar açıklamasında, "Ghezzal 'sözleşmeme sadık kalmak istiyorum' dedi. Bizim söyleyecek bir şeyimiz kalmadı" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Sergen Yalçından Beşiktaşın yıldızına kanca Bonservissiz transfer ihtimali

Cezayirli futbolcu bu sezon Beşiktaş'ta 18 maça çıktı. Rachid Ghezzal bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı. 31 yaşındaki sağ kanat aynı süreçte 4 asist üretti.

Rachid Ghezzal'ın Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Sözleşmesinde 1 yıl opsiyon maddesi bulunan Cezayirli futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Olimpik Lyon altyapısında yetişen Rachid Ghezzal daha sonra Monaco, Leicester City ve Fiorentina formaları giydi. Beşiktaş, 2021-2022 sezonu başında Rachid Ghezzal için 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

31 yaşındaki kanat oyuncusu, Cezayir Milli Takımı'nda 22 maçta şans buldu. Yıldız oyuncu bu süreçte 2 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar