İspanya La Liga Sergio Ramos'u ağlatan imza töreni! Şampiyonlar Ligi için iddialı sözler

Sergio Ramos'u ağlatan imza töreni! Şampiyonlar Ligi için iddialı sözler

07.09.2023 - 11:14 | Son Güncellenme:

18 yıl sonra Sevilla'ya geri dönen Sergio Ramos'a Ramon Sanchez Pizjuan'da görkemli bir karşılama yapıldı. Sergio Ramos'un gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Sergio Ramosu ağlatan imza töreni Şampiyonlar Ligi için iddialı sözler

18 yıl sonra Sevilla'ya geri dönen Sergio Ramos'a Ramon Sanchez Pizjuan'da görkemli bir karşılama yapıldı. Sergio Ramos'un gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Sergio Ramos genç yaşta ayrıldığı Sevilla'ya 18 yılın ardından geri döndü.

Haberin Devamı

SERGIO RAMOS'UN GÖZYAŞLARI

Sevilla'nın stadı Ramon Sanchez Pizjuan'da Sergio Ramos'a şaşaalı bir tören yapıldı. Deneyimli savunmacının törende gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

18 yıl aradan sonra tekrardan geldiği Sevilla'da kendisne özel törende konuşan Sergio Ramos, "Paris'te kalma fırsatım vardı ama henüz Sevilla'daki döngümün tamamlanmadığını hissediyordum. Bu bir duygu ve sezgi meselesi. Umarım Ivan Rakitic ve Jesus Navas gibi ben de kupa kaldırma fırsatına sahip olurum." dedi.

Sergio Ramosu ağlatan imza töreni Şampiyonlar Ligi için iddialı sözler

SERGIO RAMOS: "ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANABİLİRİZ"

Sevilla ile LaLiga veya Şampiyonlar Ligi'ni kazanabileceklerine inandığını belirten Sergio Ramos, "Zor olduğunu biliyorum. Yapılacak ilk şey başarıya inanmaktır. Çok iyi ve güçlü bir takım oluşturacağız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

GALATASARAY İLE ADI ANILMIŞTI

PSG ile sözleşmesi bitince boşa çıkan Sergio Ramos'a Galatasaray talip çıkmıştı. Sarı-kırmızılılar, İspanyol futbolcunun transferi için yoğun mesai harcamıştı.

Dış basında çıkan haberlerde yıldız futbolcuya yılda 11 milyon Euro teklif eden CimBom, transfere nokta koymaya hazırlanırken Rene Ramos'un son dakikada ekstra komisyon ve para talebinde bulunması nedeniyle imzalar atılamadı.

Sergio Ramosu ağlatan imza töreni Şampiyonlar Ligi için iddialı sözler

SUUDİ ARABİSTAN'I REDDETMİŞTİ

Birçok takımdan teklif alan Sergio Ramos'a, transfer sezonuna damga vuran Suudi Arabistan'dan da teklif geldi. Benzema'nın forma giydiği Al Ittihad sezon başına 20 milyon euro ve toplamda 50 milyon eurodan fazla bir ücret önerdi. Fakat İspanyol futbolcu bu teklifi reddetti.

PSG PERFORMANSI

2021/22 sezonunun başında Real Madrid'den Paris Saint Germain'e transfer olan Ramos, Fransız ekibinin forması ile çıktığı 58 karşılaşmada 6 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Sergio Ramosu ağlatan imza töreni Şampiyonlar Ligi için iddialı sözler

Yazarlar