Dünyadan Futbol Serhan Çetinsaya, Rumen kulübünü satın alıyor! Görüşmeler başladı

Serhan Çetinsaya, Rumen kulübünü satın alıyor! Görüşmeler başladı

13.11.2023 - 09:56 | Son Güncellenme:

Son olarak Beşiktaş'ta asbaşkanlık görevini yürüten Serhan Çetinsaya ve Trabzonsporlu eski bir yönetici, FC Universitatea Cluj takımına talip oldu.

Serhan Çetinsaya, Rumen kulübünü satın alıyor Görüşmeler başladı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'taki asbaşkanlık görevinden ayrılan Serhan Çetinsaya ve Trabzonsporlu eski bir yöneticinin, Romanya Süper Lig takımlarından FC Universitatea Cluj takımına talip olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

ProSport sitesinde yer alan habere göre; bir grup Türk yatırımcının FC Universitatea Cluj kulübü ile ortak olmak için görüşmelere başladığı belirtildi. Haberde, bu yatırımcılar arasında Beşiktaş eski asbaşkanı Serhan Çetinsaya ile Trabzonspor kulübünün eski bir yöneticisinin olduğu iddia edildi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Türk yatırımcıların, FC Universitatea Cluj kulübünün başkanı Radu Constantea ile görüşmelere başladıkları ve bu görüşmelerin de yaklaşık olarak bir aydır devam ettiği belirtildi. 

Ayrıca başkan Radu Constantea ile görüşen Çetinsaya'nın, FC Universitatea Cluj ile Petrolul Ploiești arasında 0-0 berabere biten karşılaşmayı da izlediği kaydedildi.

Öte yandan aynı zamanda Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili olan Serhan Çetinsaya’nın şirketiyle ilgili yatırım amaçlı görüşmeler de gerçekleştirdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

"VAR BİR HAYALİMİZ"

Cluj stadının içinden bir paylaşım yapan Serhan Çetinsaya, "Var bir hayalimiz" ifadelerini kullandı. FC Universitatea Cluj kulübü, Romanya Ligi'nde 16 maç sonunda topladığı 20 puanla 9. sırada yer alıyor.

Bilindiği üzere Serhan Çetinsaya, Sergio Ramos transferi konusunda Başkan Ahmet Nur Çebi ile ters düşüp istifa etmişti.

Yazarlar