Demir Grup Sivasspor Setkus sağlık kontrolünden geçti!

Setkus sağlık kontrolünden geçti!

07.07.2015 - 13:16 | Son Güncellenme:

Medicana Sivasspor'un prensip anlaşması sağladığı Litvanyalı kaleci Ernestas Setkus kente gelerek sağlık kontrolünden geçti.

Setkus sağlık kontrolünden geçti

Kırmızı-Beyazlı takımın anlaşmaya vardığı 30 yaşındaki Lityvanyalı kaleci Ernestas Setkus'un sağlık kontrolleri yapıldı. Medicana Sivas Hastanesi'nde sağlık kontrolü yapılan kaleci Ernestas Setkus transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

"KARCEMARSKAS'TAN BİLGİLER ALDIM"

Ernestas Setkus, Sivasspor'a gelmeden önce Gaziantep forması giyen Karcemarskas'tan Sivasspor ve Türkiye hakkında bilgiler aldığını söyleyerek, "Benim Türkiye'de bir arkadaşım var. Ortak bir arkadaşımız var, Türkiye'de yıllardır oynayan ve Gaziantepspor'da oynayan Karcemarskas. Özellikle arkadaşımla konuştum. Sivasspor nasıl bir takım diye sordum. Ne durumdadır diye de sordum. Kendisi de çok met etti. Baya bir düşündüm taşındım. Müzakereler esnasında kararımı verdim ve Sivasspor'a geldim" dedi.

"OTURUP KONUŞACAĞIZ"

Sözleşme şartlarının henüz netleşmediğini belirten Setkus, ''Sözleşme hakkında bir şeyler söylemek için çok erken. Çünkü bu akşam oturup bunları konuşacağız. Sözleşmemi konuşacağız. Şuan bir şey söyleyemem. Sivasspor hakkında sadece pozitif düşüncelerim var. Umarım, inşallah Sivasspor bu sene ligi çok iyi bir yerde bitirecek" ifadelerini kullandı.