İngiltere Premier Lig Sevgilisinin videosunu paylaşan sunucuya ateş püskürdü! 'O benim kız arkadaşım'

Sevgilisinin videosunu paylaşan sunucuya ateş püskürdü! 'O benim kız arkadaşım'

29.09.2022 - 08:43 | Son Güncellenme:

Aston Villa yıldızı Douglas Luiz, kız arkadaşı olan ünlü futbolcu Alisha Lehmann'ın sosyal medyada bir videosunu paylaşan 71 yaşındaki TV sunucusuna ateş püskürdü. Luiz'in tepkisi gündeme oturdu. İşte detaylar...

Sevgilisinin videosunu paylaşan sunucuya ateş püskürdü O benim kız arkadaşım

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da forma giyen Douglas Luiz, sosyal medyada kız arkadaşının bir videosunu paylaşan TV sunucusu gündeme oturan bir cevap verdi.

Haberin Devamı

LEHMANN'I PAYLAŞTIĞI VİDEO OLAY YARATTI

Brezilya'da bir TV kuruluşunda sunucu olarak çalışan 71 yaşındaki Milton Neves, onaylı Twitter hesabından Aston Villa Kadın Futbol Takımı'nın ünlü futbolcularından Alisha Lehmann'ın gol sevinci sırasında zıplayıp arkasını döndüğü ve kalçalarına yakın çekim yapılan bir video paylaştı. Leton ayrıca videonun açıklamasında 'İzle ve gör' ifadesini kullandı.

Sevgilisinin videosunu paylaşan sunucuya ateş püskürdü O benim kız arkadaşım

'SAYGI NEDİR ÖĞRENEMEMİŞSİN'

Leton'un sevgilisi Lehmann'ın videosunu paylaştığı tweeti alıntılayan Aston Villa'nın yıldız futbolcusu Douglas Luiz adeta çıldırdı. Luiz, 71 yaşındaki TV sunucusuna hitaben, 'Hem yaşlısın hem de yıllardır futbolun içindesin ve kadın futboluna, özellikle de futbolcunun kendisine saygısızlık yapılan bir videoyu paylaşıyorsun. Ayrıca o benim kız arkadaşım. Saygı nedir öğrenememişsin, bu bir saçmalık.'

Haberin Devamı

Sevgilisinin videosunu paylaşan sunucuya ateş püskürdü O benim kız arkadaşım

TWEETİ SİLDİ

Milton Neves, Luiz'in sözleri sonrası herhangi bir açıklama yapmadan olay videoyu içeren tweetini sildi. Brezilya'da bir medya kuruluşunda radyo ve TV sunuculuğu yapan Neves'in Twitter'da 2.2 milyon takipçisi bulunuyor. 71 yaşındaki sunucu daha önce de tepki çeken tartışmalı tweetleriyle gündeme gelmişti.