İspanya La Liga Sevilla'da Fenerbahçe maçı öncesi 2 sakatlık daha! Ambulans ile hastaneye götürüldü

Sevilla'da Fenerbahçe maçı öncesi 2 sakatlık daha! Ambulans ile hastaneye götürüldü

12.03.2023 - 20:21 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga'nın 25. hafta maçında Sevilla, Almeria'yı sahasında konuk etti. Bu sezon sakatlıklar ile büyük şoklar yaşayan Sevilla'nın Fenerbahçe rövanş maçı öncesi oynanan bu karşılaşmada da 2 tecrübeli oyuncusu sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

Sevillada Fenerbahçe maçı öncesi 2 sakatlık daha Ambulans ile hastaneye götürüldü

UEFA Avrupa Lig'inde Fenerbahçe'nin rakibi olan ve ilk maçı sahasında 2-0'lık skorla kazanan Sevilla, La Liga'nın 25. haftasında Almeria ile karşı karşıya geldi. Bu sezon sakatlıklar ile mücadele eden İspanya ekibinde, oynanan maçta 2 futbolcusu daha sakatlandı.

Haberin Devamı

İLK MAÇI KAZANAN SEVILLA

Sevilla, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşma Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'nda oynandı. Müsabakada Fransa Futbol Federasyonu'ndan François Letexier düdük çaldı. Sevilla, Fenerbahçe'yi 2-0'lık skorla mağlup etti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Sevilla'yı 16 Mart Perşembe günü konuk edecek.

Sevillada Fenerbahçe maçı öncesi 2 sakatlık daha Ambulans ile hastaneye götürüldü

Haberin Devamı

OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Almeria ile oynanan müsabakanın 33. dakikasında konuk ekipte Robertsone'nin sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Sevilla kalecisi Yassine Bounou açıldı ve topu yumrukladı. Bounou, topu yumrukladığı pozisyonda Telles'le çarpıştı ve iki oyuncuda yerden kalkamadı. Oyun bir süre durduktan sonra kaleci Bounou oyuna devam edemedi. Boynundan sakatlanan Faslı kaleci sedye yardımı ile oyundan çıktı ve yerini Dimitrovic'e bıraktı.

Haberin Devamı

Yassine Bounou, sakatlığının ardından ambulans ile hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Sevillada Fenerbahçe maçı öncesi 2 sakatlık daha Ambulans ile hastaneye götürüldü

BİR SAKATLIK DAHA

Karşılaşmanın 52. dakikasında Sevilla'da bir sakatlık daha yaşandı. Tanguy Nianzou Kouassi, maç devam ederken yaşadığı sakatlık sebebiyle kendini yere bıraktı. Oyuna devam edemeyen Kouassi, oyundan çıktı yerini Gil'e bıraktı.

Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Sevilla, 2-1'lik skorla kazandı. Almeira, 2. dakikada Sergio Akieme'nin golüyle öne geçti. Sevilla, 45+2. dakikada Lucas Ocampos'un penaltı golüyle devreyi 1-1 kapattı. Sevilla'ya galibiyeti getiren golü 73. dakikada Erik Lamela kaydetti.

Yazarlar