UEFA Avrupa Ligi Sevilla'da Fenerbahçe maçı öncesi Sampaoli'nin zor kararı

Sevilla'da Fenerbahçe maçı öncesi Sampaoli'nin zor kararı

14.03.2023 - 15:22 | Son Güncellenme:

Sevilla'nın sakatlanan kalecisi Bono sakatlığını atlattı ve yeniden antrenmana çıktı. Son dönemde kalesini gole kapayan Dmitrovic de oldukça formda bir görüntü çizerken, teknik direktör Sampaoli'yi Fenerbahçe karşısında zor bir karar bekliyor.

Sevillada Fenerbahçe maçı öncesi Sampaolinin zor kararı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında Sevilla ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin, turu geçmesi için rakibi karşısında üç farklı galip gelmesi gerekecek. İki gol yiyerek mağlup olduğu deplasmandaki ilk maçın ardından Kadıköy'de goller bulması gereken sarı-lacivertlilerin karşısına çıkacak kaleci ise henüz belirlenemedi.

Haberin Devamı

İspanyol ekibinin birinci kalecisi Bono, geçtiğimiz günlerde Almeira maçında sakatlanmıştı. Karşılaşmanın 37. dakikasında sakatlanarak çıkan, sahayı sedye üzerinde boyunlukla terk ederek hastaneye kaldırılan tecrübeli file bekçisi, taburcu oldu. Yeniden takıma katılan ve antrenmana çıkan Bono, perşembe günkü mücadele için hazır bir hale geldi.

Sevillada Fenerbahçe maçı öncesi Sampaolinin zor kararı

DMITROVIC FORMDA

Bono'nun yanı sıra, ikinci kaleci olan ve ilk Fenerbahçe maçındaki performansıyla göz dolduran Marko Dmitrovic de iki gün sonraki rövanşta forma giymeyi bekliyor. Sarı-lacivertlilere karşı kaleye kapamasının yanında, sonradan oyuna girdiği Almeria maçında da rakibe gol şansı vermeyen Sırp kaleci de yüksek formuyla dikkat çekiyor.

Sevilla teknik direktörü Sampaoli'yi, Fenerbahçe maçında hangi kalecisine ilk 11'de forma vereceği konusunda zorlu bir karar bekliyor. Bu sezon oynadığı 4 Kral Kupası maçını hiç gol yemeden geçen Dmitrovic bir yanda, 2022 Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımı'yla harikalar yaratan Bono diğer yanda duruyor.

Haberin Devamı

KADRO AÇIKLANDI

Sevilla'nın Fenerbahçe maçı kamp kadrosu belli oldu. Kaleci Bono kadrodaki yerini aldı: Bono, Dmitrovic, Alberto Flores, Jesús Navas, Montiel, Badé, Nianzou, Acuña, Alex Telles, Gudelj, Fernando, Manu Bueno, Joan Jordán, Óliver Torres, Rakitic, Ocampos, Lamela, Suso, Bryan Gil , Rafa Mir, En-Nesyri