Skorer Şeytan'dan son çalım

Şeytan'dan son çalım

03.01.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Şeytan'dan son çalım

Şeytandan son çalım


Van'a "Evet" dedi, sonra K.Konya'ya gitti


       Attığı çalımlarla ün yaptı. Türk futbolunda adı Şeytan'a çıktı. Sonra teknik direktörlüğe başladı. Üç ay önce F.Bahçe'den olaylı bir şekilde ayrıldı. Vanspor'un "Artık anlaştık, iş bitti" dediği Rıdvan, bu kez de Mavi - Beyazlılar'a çalım attı. Kombassan Konya, "Rıdvan Dilmen'le el sıkıştık" diye bildirdi, "Üç yıl için 1.5 milyon mark vereceğiz" diye rakam bile açıkladı.
       İki kulübün yöneticileri de Rıdvan Dilmen'le artık imzaya kaldıklarını söylediler. Uzun süre ortaya çıkmayan Dilmen ise, daha sonra A.A.'ya "Şu anda çalışmayı düşünmüyorum" dedi. Ardından da Milliyet'e, "Van'da para yok. Ancak manevi baskı var. Konya ise para veriyor. Kararsızım" diye konuştu. "Konya sana uçakta yer bile ayırtmış" sözüne de, "Ama Van uçağında da yerim var" karşılığını verdi. Bir Van'la, bir Konya ile görüştü. Kimin doğru söylediği anlaşılamadı.
       Vanspor Başkanı Ömer Gülüştür, Dilmen'in Konya ile görüştüğünü duyunca ateş püskürdü, "Üç kuruş para için bu yapılmaz. Kişide bir insanlık onuru olmalı. Konya kendisinin aklını çeliyor. Bu davranışlar insanlık değeriyle bağdaşmaz" yorumunu yaptı. K.Konya Futbol Şube Sorumlusu Şemsettin Beştav ise "Para konusunda Vanspor'la anlaşamamış. Görüşmeler olumlu sonuçlandı. Hayırlı olsun" diye konuştu. Vanspor, Dilmen'i beklerken, diğer yandan Rasim Kara ile de temasa geçti.


Yazarlar