Trabzonspor Sezonu kurtarma maçı!

Sezonu kurtarma maçı!

24.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Fenerbahçe maçını tüm hedeflerinden uzak kaldığı sezonun telafisi olarak görüyor. Beklentilere yanıt veremeyen çok sayıda yıldız oyuncu da kendilerini yeniden ispatlamaya çalışacak.

Sezonu kurtarma maçı

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini geçiren Trabzonspor’da, Fenerbahçe maçı büyük bir fırsat olarak görülüyor. Bordo-mavili ekip sezonun telafi maçı gözüyle bakılan müsabakadan galibiyetle ayrılarak taraftarıyla barışmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Beklentilere yanıt veremeyen birçok yıldız oyuncu, Fenerbahçe’ye karşı kendilerini ispatlamaya çalışacak. Sezonun büyük bölümünü sakatlıklarla geçiren Mehmet Ekici başta olmak üzere, devre arasında büyük umutlarla gelen, ancak etkisiz kalan Muhammet Demir, derbilerde yıldızlaşan Erkan Zengin, sezonu vasat geçiren Oscar Cardozo ve Marko Marin’i kritik bir gün bekliyor.

Trabzonspor’un başına geçtiği günden bu yana 13 maçta sadece 4 galibiyet alan ve son 3 karşılaşmayı mağlubiyetle kapayan Teknik Direktör Hami Mandıralı da tribünleri düşünerek, maçta farklı bir motivasyon sergilenmesini istiyor. Camiaya borçlu olduklarını her defasında dile getiren Mandıralı, sezonun tamamının telafisinin Fenerbahçe maçıyla olacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Usta: Bu yaz sıcak geçecek

Başkan Muharrem Usta, Fenerbahçe maçı öncesi twitter’den futbolculara üstü kapalı mesajlar gönderdi. Usta, “Bir takım kimseleri kör eden menfaat, başkalarının gözünü açar. Kısa sürede 8 hoca, onlarca oyuncu, 500 milyon borç. Başarı transferle ya da hocayla gelseydi, işler ne kolay olurdu. Yeni bir gelecek için, ’Kentsel dönüşüm’ şart. Maalesef radikal kararlar gerekecek. Bu yaz çok sıcak geçecek. Zor olacak ama olacak” ifadelerini kullandı.