ING Basketbol Süper Ligi Shane Larkin ve Vasilije Micic tutulamadı! Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu mağlup etti

Shane Larkin ve Vasilije Micic tutulamadı! Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu mağlup etti

11.06.2022 - 21:08 | Son Güncellenme:

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya geldi. Lacivert-beyazlılarda Shane Larkin ve Vasilije Micic'in gösterdiği performans maça damga vurdu. Seride durum 2-1'e geldi.

Shane Larkin ve Vasilije Micic tutulamadı Anadolu Efes, Fenerbahçe Bekoyu mağlup etti

Anadolu Efes, ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü mücadelesinde Fenerbahçe Beko'yu konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma ev sahibi ekibin galibiyetiyle sona erdi. Anadolu Efes'te Shane Larkin ve Vasilije Micic'in performansları mücadeleye damga vurdu.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI TRİBÜNDEN TAKİP ETTİ

Müsabakayı izleyen isimler arasında Acun Ilıcalı da yer aldı. Acun Ilıcalı, Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko mücadelesini saha içinden takip etti. Ünlü iş insanı müsabaka öncesi kendisine gösterilen ilgiye kayıtsız kalmadı.

Shane Larkin ve Vasilije Micic tutulamadı Anadolu Efes, Fenerbahçe Bekoyu mağlup etti

SALON TIKLIM TIKLIM

Fenerbahçe Beko'nun 2-0'lık üstünlüğünün ardından oynanan serinin üçüncü mücadelesinde Anadolu Efes taraftarları Sinan Erdem Spor Salonu'nu doldurdu. Anadolu Efes tribünleri mücadelenin başından itibaren takımlarına büyük destek verdi.

MİCİC VE LARKİN İLK 5'TE BAŞLADI

Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, Vasilije Micic ile Shane Larkin'i mücadeleye ilk 5'te başlattı. Kritik eşleşmenin ikinci maçında 3'üncü çeyrekte oyundan alındıktan sonra bir daha maça giremeyen ikili mücadeleye oldukça etkili bir oyunla start verdi.

Haberin Devamı

3'LÜ MUHTEŞEM BİR PERFORMANS SERGİLEDİ

Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki müsabakaya Anadolu Efes muhteşem bir performansla başladı. Karşılaşmanın ilk çeyreği lacivert-beyazlıların 31-25'lik üstünlüğüyle tamamlandı. Anadolu Efes'te ilk çeyrek sonunda Shane Larkin ve Vasilije Micic 9'ar sayı üretti. Ev sahibi ekibin etkili oyununda Tibor Pleiss da 7 sayılık performans gösterdi.

LARKİN VE MİCİC TUTULAMADI

Fenerbahçe Beko'nun üstünlüğüyle geçen ikinci çeyrekte skoru belirleyen isimler Vasilije Micic ile Shane Larkin oldu. Anadolu Efes'te ilk yarı biterken Shane Larkin 15 sayı, 3 ribaund ve 1 asistle soyunma odasına girdi. Vasilije Micic ise 16 sayı ve 3 asistlik performans sergiledi.

Shane Larkin ve Vasilije Micic tutulamadı Anadolu Efes, Fenerbahçe Bekoyu mağlup etti

BİR SPORTMENLİK DIŞI BİR DE TEKNİK FAUL

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde tansiyon yükseldi. Fenerbahçe Beko'da başantrenör Djordjevic müsabakanın hakem üçlüsüne itiraz ederken saha içine girdi ve teknik faul aldı. Kısa bir süre sonra Elijah Bryant'ın faulüne hakemler sportmenlik dışı kararı verdi.

MUHTEŞEM PERFORMANS

Anadolu Efes'te üçüncü çeyreğe damga vuran isimler Shane Larkin ve Vasilije Micic oldu. Lacivert-beyazlı ekipte Vasilije Micic üçüncü çeyrek biterken 24 sayı ve 6 asistle kenara geldi. Shane Larkin ise toplamda 23 sayı, 3 ribaund ve 2 asist üretti.

Haberin Devamı

LARKİN MVP SEÇİLDİ

Kritik mücadelenin son çeyreğinde de Anadolu Efes rakibine karşı üstünlük kurdu. Lacivert-beyazlılar parkeden 103-92 galip ayrıldı ve seriyi 2-1'e getirdi. Anadolu Efes'te Shane Larkin maçın MVP'si seçildi. A Milli Basketbol Takımı'nda da oynayan başarılı basketbolcu 37 sayı, 3 asist ve 5 ribaund üretti. Vasilije Micic ise 29 sayıyla maçı tamamladı.

CEDİ OSMAN DA İZLEDİ

NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen milli oyuncumuz Cedi Osman, Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko karşılaşmasını Sinan Erdem Spor Salonu'nda takip etti. Anadolu Efes taraftarları milli basketbolyua büyük bir destek verdi.

Shane Larkin ve Vasilije Micic tutulamadı Anadolu Efes, Fenerbahçe Bekoyu mağlup etti

DÖRDÜNCÜ MAÇ SİNAN ERDEM'DE

Ergin Ataman'ın öğrencilerinin Fenerbahçe Beko karşısındaki zaferi sonrası final serisinde durum 2-1'e geldi. Heyecan dolu eşleşmenin 4'üncü mücadelesinde de Sinan Erdem Spor Salonu heyecana ev sahipliği yapacak. Ev sahibi avantajı Anadolu Efes'te bulunacak.