Voleybol She’s Mercedes’in konukları Sultanlar

She’s Mercedes’in konukları Sultanlar

13.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

2015’ten bu yana, 70’ten fazla ülkede aktif olan, farklı yaş ve meslek gruplarından başarılı, vizyoner kadınları bir araya getiren She’s Mercedes platformu, bu kez 2023 Milletler Ligi’ni şampiyon olarak bitiren ve dünya sıralamasında bir numaraya çıkan Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı’nın oyuncularıyla buluştu.

She’s Mercedes’in konukları Sultanlar

Türkiye Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru Mercedes-Benz’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe milli takımın başarılı oyuncuları Ayça Aykaç, Cansu Özbay, Gizem Örge, İlkin Aydın ve Melissa Vargas ile kadın milli takım menajeri Pelin Çelik katıldı.

Sporcuların, başarıya giden yolda üstesinden geldikleri zorlukları ve bundan sonraki hedeflerini anlattıkları söyleşide; vazgeçmemenin önemi ve bir takım olmanın başarıya katkısı gibi konular öne çıktı. Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli ise yaptığı konuşmada, “Amacımız kadınların birbirlerine ilham olarak güçlendikleri platform yaratmak. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar