Milli Takım Shevchenko: 'Emin değilim, Arda Turan...'

Shevchenko: 'Emin değilim, Arda Turan...'

28.08.2017 - 17:38 | Son Güncellenme:

Ukrayna Milli Takımı'nın teknik direktörü Andriy Shevchenko, 2 Eylül'de karşılaşacakları Türkiye Milli Takımı hakkında açıklamalarda bulundu.

Shevchenko: Emin değilim, Arda Turan...

Andriy Shevchenko, Türkiye Milli Takımı'nı değerlendirdi. Ukrayna Milli Takımı'nı çalıştıran eski efsane forvet, 2 Eylül'deki Ukrayna - Türkiye maçı öncesi önemli sözler kullandı.

Haberin Devamı

Türkiye Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Mircea Lucescu hakkında konuşan Sheva, ''Lucescu çok tecrübeli bir teknik direktör ve Ukrayna futbolunu çok iyi tanıyor. Ama Shakthar futbolcuları, eski teknik direktörlerini yenmek için iki katı motivasyonla sahaya çıkacaklar. Kısa bir süre içinde Lucescu, zorlu bir görev aldı. Herkes bu maçın öneminin farkında'' sözlerini kullandı.

''TÜRKLERİ YENMEK İÇİN...''

Çok zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Shevchenko, ''Hem Türkiye, hem de Ukrayna için çok önemli bir maç. Lucescu, Ukraynalı futbolcuları çok iyi tanıyor olabilir ama biz de Türkleri yenmek için hazırlıklarımızı yaptık. Türkiye maçı, gruptan çıkabilmek için çok önemli bir maç'' dedi.

ARDA TURAN YORUMU...

Haberin Devamı

Milli Takım'ı bıraktığını açıklayan ancak bir ay sonra Lucescu'nun göreve gelmesiyle kadroya dönen Arda Turan hakkında da konuşan Ukraynalı teknik adam, ''Türk takımı çok sayıda yetenekli futbolcuya sahip. Arda Turan'ın Türkiye'de ilk 11 oynamasından emin değilim. Bakalım Arda, Türkiye için ne kadar önemli olacak. Lucescu ona güvenmese takıma çağırmazdı. Lucescu'nun takım içinde çok problemi var ve bunları çözmeye çalışıyor'' şeklinde konuştu. (Sporx)

Yazarlar