Beşiktaş Sinan Engin, Burak Yılmaz'a patladı! 'İnanamıyorum'

Sinan Engin, Burak Yılmaz'a patladı! 'İnanamıyorum'

14.11.2023 - 19:57 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski idarecilerinden Sinan Engin, Burak Yılmaz'ın Attila Gökçe'ye yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Sinan Engin, Burak Yılmaza patladı İnanamıyorum

Burak Yılmaz, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra ilk röportajını Milliyet'e verdi. Burak Yılmaz'ın Attila Gökçe'ye yaptığı açıklamalara Beşiktaş'ın eski yöneticisi Sinan Engin tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz'ın açıklamalarının ardından çok şaşırdığını belirten Sinan Engin, "Burak Yılmaz'ın açıklamaları inanılmaz. Belli bir düzeye gelmiş bir futbol adamı. Babası eski futbolcu, teknik adam. Bir insan kariyerini nasıl mahvedebilir bir ay içinde bunu izliyoruz. Kalkıp Beşiktaş fotoğraflarını siliyorsun Instragramdan. Senin Beşiktaşlılığın teknik adamlıktan mı ibaret? Yaptığı açıklamalara şok oldum" dedi.

Vincent Aboubakar'la ilgili açıklamalara tepki gösteren Sinan Engin, "Aboubakar koşuyordu, sarılıyordun ona. Şimdi bu açıklamalarında Aboubakar'ı da taca attın" diye konuştu.

Burak Yılmaz'ın ihracıyla ilgili talebi değerlendiren Sinan Engin, "Şimdi sosyal medyada 'Burak Yılmaz ihraç edilsin' deniyor. Burak tek bir şey yapacaktı, şans verildi, değerlendiremedim diyeceksin, kenara çekileceksin. Bu kadar. İnanamıyorum onun adına bu olanlara. Belki çok iyi bir teknik direktör olacaktı ilerde" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı