Basketbol Sırp büyücü

Sırp büyücü

27.04.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko’nun Zalgiris Kaunas’ı mağlup ederek Euroleague’de bir kez daha final four’a kalması Avrupa’da yankı uyandırdı.

Sırp büyücü

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko’nun Zalgiris Kaunas’ı mağlup ederek Euroleague’de bir kez daha final four’a kalması Avrupa’da yankı uyandırdı. Litvanya basını “Zalgiris, Şampiyon karşısında tutunamadı’ başlığıyla verdi. Türk ekibinin daha iyi olan taraf olduğu, turu geçmeyi hak ettiği belirtildi.

THY Euroleague’in resmi internet sitesi maç haberini Bobby Dixon üzerinden gördü. Türk vatandaşı olduktan sonra değişen ismine gönderme yapılan oyuncu için “Muhteşem Muhammed rekor gecesinde parladı” başlığını kullandı. Deneyimli oyuncudan sarı-lacivertlilerin ilham kaynağı olarak bahsedildi.

İspanya’nın ünlü gazetesi El Mundo “Fenerbahçe’nin final four’a kalmasıyla Obradovic efsanesi de büyüyor” ifadesini haber başlığı olarak kullandı, “Jasikevicius, ustasının bileğini bükemedi” yorumunu yaptı. Fransa’dan Bebasket “Final Four artık Fenerbahçe için alışkanlık haline geldi” satırlarına yer verdi, Obradovic için ‘Sırp büyücü’ yakıştırması yaptı.

Yazarlar