Teleset Mobilya Akhisarspor SİRTAKİYE DEVAM

SİRTAKİYE DEVAM

15.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Akhisar Belediye zorlu Kasımpaşa deplasmanında yine Yunan golcüsü Gekas ile üç puanı kaptı, kümede kalma yolunda büyük bir adım attı. Avrupa hesapları yapan ev sahibi ise ağır yara aldı

SİRTAKİYE DEVAM

Süper Lig’de Avrupa hayalleri kuran Kasımpaşa, can derdindeki Akhisar Belediyespor’a üç puan kaptırdı: 0-1.

Haberin Devamı

Ev sahibinin cezası nedeniyle karşılaşmayı sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar izleyebildi. 11. dakikada Gekas’ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Ahmet Cebe’nin vuruşunda topu Isaksson ayağıyla karşıladı. Dönen topu tamamlamak isteyen Gekas’tan önce araya giren Barış Başdaş, meşin yuvarlağı tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.
41. dakikada Akhisar Belediyespor öne geçti. Özer Hurmacı’nın orta sahada kaptırdığı top sonucunda hızlı hücuma çıkan konuk ekipte Güray Vural’ın pasıyla topla buluşan Gekas, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1
44’te Çağdaş Atan’ın kullandığı serbest vuruşta Özer Hurmacı’ya çarpan topu Isaksson son anda kornere çeldi.
54’te savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topa gelişine vuran Adem’in şutunda meşin yuvarlak direkten döndü. Savunma, Uche’den önce araya girerek topu kornere gönderdi.
75. dakikada Emrah Eren’in sağdan yaptığı ortada ceza sahasının ters tarafında Sertan Vardar topu kafa vuruşuyla kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak kale direğinin dibinden dışarı çıktı.

Haberin Devamı

MAÇIN?KARNESİ

HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Erdinç Sezertam
KASIMPAŞA: Isaksson (6) - Erhan (5) (Dk. 77 Sarmov), Yalçın (5), Barış (5), Sancak (5) - Adem Büyük (6), Fritzler (5), Ernst (5), Özer (4) (Dk. 46 Halil Çolak (5) - Ibricic (5) (Dk. 62 Viudez (4), Uche (5)
AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz (7) - Emrah (6), Sonko (6), Serkan (6), Çağdaş (5) - Merter (6), Emin (6), Ahmet Cebe (6) (Dk. 78 Kerem), Güray (5) (Dk. 68 Sertan (4) - Gekas (7), Bruno (6) (Dk. 90+1 Mustafa)
GOL: Gekas (Dk. 41)
KIRMIZI KART: Yalçın (Dk. 90+2 -Kasımpaşa)
SARI KARTLAR: Barış, Sarmov, Ernst (Kasımpaşa), Emrah (Akhisar B.)

Şota: Gol ofsayt

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Akhisar’a çok kritik bir dönemde yenildiklerini belirterek üzgün olduğunu söyledi. Taraftar desteğinden yoksun oynamanın kendilerini etkilediğine dikkat çeken Gürcü hoca, “Çok önemli bir dönemde kaybettiğimiz bu 3 puanı çok arayacağız. İlk yarı tempoyu yakalayamadık. İkinci devre oyun biraz daha bize yakındı ama golü bulamadık. Hakem maçı erken bitirdi. Ayrıca yediğimiz gol ofsayttı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Hamzaoğlu: Hedef 5’te 5!

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, çok zor bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.
Hamzaoğlu, sezon sonuna kadar var güçleriyle kümede kalmak için mücadele edeceklerini vurgulayarak, “İlk yarıda önde basarak Kasımpaşa’nın çıkmasını engelledik. Önde iyi adamları vardı. Onları topla buluşturmamamız lazımdı. İlk yarının sonunda golü de bulduk ve ikinci yarı net pozisyon vermeden skoru korumasını bildik” dedi.
Gelecek hafta Beşiktaş karşısında önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatan Hamzaoğlu, geride kalan 5 maçta da 3 puan almak için oynayacaklarını sözlerine ekledi. Ege temsilcisinin Fransız futbolcusu Sonko ise golü atan Gekas’ı tebrik ederek, çok önemli bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Yazarlar