Skorer Sivas dikiş tutmuyor 1-1

Sivas dikiş tutmuyor 1-1

04.10.2010 - 02:37 | Son Güncellenme:

Haftalardır galibiyete hasret olan kırmızı-beyazlı ekip, Gaziantepspor önünde de bekleneni veremedi, bir puanla yetindi. Julio Cesar ile öne geçen konuk takıma yanıt Mehmet Yıldız'dan geldi

Sivas dikiş tutmuyor 1-1

Sezonun ilk haftasında sahasında Galatasaray'ı yendikten sonra bir daha galibiyet yüzü göremeyen Sivasspor, Gaziantep önünde de kara bulutları dağıtamadı, bir puanı zor kurtardı: 1-1
4. dakikada sol kanattan hızlı gelişen Sivasspor atağında, Kadir’in pasıyla ceza sahasına giren Erman’ın şutunda top Olcan'a çarparak kornere gitti.
36’da sol kanattan gelişen atakta Olcan'ın ortasında Hayrettin’in ters vuruşu direkten geri geldi. Dönen topu Julio Cesar tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
43’te sağ kanattan Abdurahman’ın kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde Kadir’in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ancak hakem faul gerekçesiyle golü geçerli saymadı.
56’da sağdan Ceyhun’un kullandığı köşe vuruşunda Mbanangoye’nin kafa vuruşunu defans çizgiden çıkardı.
58’de orta alandan topu kapan ve rakiplerinden sıyrılan Diallo ceza sahasına giren Mehmet Yıldız’ı gördü. Mehmet güzel bir vuruşla eşitliği sağladı: 1-1.

Haberin Devamı

MAÇIN KARNESİ
HAKEMLER: Halis Özkahya, Adil Sinem, Ali Saygın Önel
SİVASSPOR: Akın (6) - Abdurrahman (6), Ivanovs (5), Diallo (6), Hayrettin (6) - Mehmet Nas (4)(Dk.46 Mbanangoye (6), Saidou (6), Kadir (6), Cihan (4) (Dk.46 Ceyhun (6) - Erman (5) (Dk.80 Sedat Yeşilkaya), Mehmet Yıldız (6)
GAZİANTEPSPOR: Mahmut (6) - Elyasa (6), Yalçın (6), Şenol (5), Ivan De Souza (6) - Popov (7) (Dk.90+4 Orhan), Serdar (6) (Dk.84 Murat), Zurita (5), Olcan (7) - Julio Cesar (6) (Dk.70 Jorginho (5), Mehmet Yılmaz (5)
GOLLER: Julio Cesar (Dk. 36), Mehmet Yıldız (Dk. 57)
SARI KARTLAR: Mehmet Yıldız (Sivas), Şenol, Olcan, Popov, Murat (G.Antep)