Skorer Sivasspor Dinamo Batumi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sivasspor Dinamo Batumi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

12.08.2021 - 09:55 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Sivasspor, Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum'u ağırlıyor. Deplasmanda galip gelen Yiğidolar kendi sahasında da aynı başarıyı yakalamak istiyor. Futbolseverler özellikle de Sivasspor taraftarı maç hakkında bilgi almak istiyor ve "Sivasspor - Dinamo Batumi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu soruyor.

Sivasspor Dinamo Batumi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Yiğidolar sahaya çıkıyor! Sivasspor ilk maçta deplasmanda Dinamo Batum karşısında 2-1 galip gelerek büyük bir başarı kaydetti. Temsilcimiz bir üst tura çıkmak için şimdi en kötü sahadan beraberlikle ayrılmak istiyor. Peki, Sivasspor - Dinamo Batumi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Sivasspor Dinamo Batumi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sivasspor Dinamo Batumi maçı bu akşam saat 21.00'de Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

DEMİR GRUP SİVASSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ:

Ali Şaşal, Uğur, Goutas, Caner, Ahmet Oğuz, Coffie, Fajr, Hakan Arslan, Max Gradel, Sefa, Kayode

2 EKSİK VAR

Kırmızı-beyazlılarda bu mücadele öncesi 2 eksik bulunuyor. Sakatlığı devam eden Aaron Appindangoye ve izinli Pedro Henrique, Dinamo Batumi karşısında takımlarını yalnız bırakacak.

AVRUPA’DAKİ 18. KARŞILAŞMA

Sivasspor, sahasında oynayacağı Dinamo Batumi mücadelesiyle birlikte Avrupa Kupaları’ndaki 18. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 17 müsabakada 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 19 gol atan Sivasspor, ağlarında ise 30 gole engel olamadı.

Yazarlar