Skorer Sivasspor, Gençlerbirliği’ne karşı galibiyete hasret

Sivasspor, Gençlerbirliği’ne karşı galibiyete hasret

21.11.2011 - 15:23 | Son Güncellenme:

.

Sivasspor, Gençlerbirliği’ne karşı galibiyete hasret

Spor Toto Süper Lig’de sahasında Gençlerbirliği ile berabere kalan Sivasspor’un, Başkent ekibine karşı ligdeki galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Ligin 10. haftasında Sivas’ta Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup ederek sarı-lacivertli ekibin 27 maçlık yenilmezlik serisine son veren Sivasspor, dün Gençlerbirliği ile yaptığı maçta çıkışını sürdüremedi. Fenerbahçe karşısında sergilediği başarılı futbolu Gençlerbirliği’ne karşı sergileyemeyen Sivasspor, Bolivyalı forveti Ricardo Pedriel Suarez’in attığı golle 1-0 öne geçtiği maçta, eski oyuncusu olan Kamerunlu Herve Germain Tum’un 70. dakikada attığı gole engel olamayarak 1 puanla yetindi. Gençlerbirliği karşısında üstünlüğünü koruyamayan Sivasspor, rakibi ile berabere kalarak puanını 15’e yükseltti.

Son yıllarda Gençlerbirliği’ne karşı pek başarılı sonuçlar alamayan Sivasspor’un, Başkent ekibine karşı ligdeki galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Son 5 maçta Gençlerbirliği’ne karşı 3 beraberlik elde edip, 2 kez de sahadan yenik ayrılan Sivasspor, rakibini en son 2008-2009 sezonunun ikinci yarısında 33. haftada Sivas’ta 3-2 mağlup etmişti.

Son 3 maçta 1-1’e abone oldular

Haberin Devamı

Sivasspor ile Gençlerbirliği arasındaki son 3 maç da 1-1’lik skorlarla sona erdi. Geçen sezon Ankara’da ve Sivas’ta sahadan 1-1’lik skorlarla ayrılan iki ekip, dün de Sivas’ta aynı skoru elde ederek adeta 1-1’e abone oldu.