Demir Grup Sivasspor Sivasspor seriyi sürdürmek istiyor

Sivasspor seriyi sürdürmek istiyor

18.02.2015 - 11:13 | Son Güncellenme:

Medicana Sivasspor'un takım kaptanı Adem Koçak, "Galatasaray maçını kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yakaladığımız galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Sivasspor seriyi sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kazanan Medicana Sivasspor'da, takım kaptanı Adem Koçak, ligde hafta sonu karşılaşacakları Galatasaray'dan çekinmediklerini belirterek, "Galatasaray maçını kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yakaladığımız galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige iyi başlayamadıklarını ve puan kayıpları yaşadıklarını hatırlattı. Ligin ikinci yarısında üst üste 3 maçı kazanarak iyi bir hava yakaladıklarını belirten Koçak, "Ligdeki son üç maç bizim için çok iyi geçti, iyi bir havamız var ve moraller yerinde" ifadelerini kullandı.

Ligde 21 Şubat Cumartesi günü sahalarında Galatasaray ile yapacakları maçı kazanarak son haftalardaki çıkışlarını sürdürmek istediklerini dile getiren Koçak, "Galatasaray maçını kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yakaladığımız galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Puan sıralamasına baktığınızda çok rahat bir konumda değiliz. Her maça final maçı gibi bakıyoruz, puan kaybetme lüksümüz yok. Galatasaray'a karşı sahamızda oynayacağız ve gücümüzün farkındayız. İnşallah galibiyet serisini devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Koçak, "Galatasaray'dan çekinmiyoruz. Sonuçta her iki takım da 11 futbolcuyla sahaya çıkıyor. Saha ve taraftar desteğiyle mücadeleyi kazanan taraf olmak istiyoruz. Özellikle sahamızda oynadığımız karşılaşmaları kaybetmek istemiyoruz" dedi.

"Ümitsizliğe kapılmadık"

Ligde zor günler geçirdikleri süreçte ümitsizliğe kapılmadıklarını belirten Koçak, "Kendi aramızda yaptığımız konuşmalarda takımımızda bir potansiyel olduğunu söylüyorduk. O dönem bir şeyler ters gitti ama hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadık. Çok iyi bir kadromuz var, yönetim derseniz herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmıyor" diye konuştu.

Koçak, Galatasaray maçında taraftarlardan destek isteyerek, "Bu maçta taraftarımıza gerçekten çok ihtiyacımız olacak. İnşallah tribünleri doldururlar ve bize güç verirler" dedi.

Yiğidolar son 3 maçını kazandı

Sergen Yalçın'ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından çıkışa geçen Sivasspor, Yalçın yönetiminde çıktığı 6 lig maçının 4'ünden galibiyetle, 1'inden beraberlikle, 1'inden mağlubiyetle ayrıldı.

En son ligin 17. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 yenilen Sivas ekibi, ardından Gaziantepspor'u 3-1, Akhisar Belediyespor'u 2-0 ve Torku Konyaspor'u 1-0 mağlup etti. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Trabzonspor'u eleyerek adını çeyrek finale yazdıran Yiğidolar, son haftalarda sergilediği futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çekti.

Yazarlar