Skorer Sivassporlu Devran, futbol yaşamını Azerbaycan'da sürdürecek...

Sivassporlu Devran, futbol yaşamını Azerbaycan'da sürdürecek...

05.09.2008 - 12:51 | Son Güncellenme:

.

Sivassporlu Devran, futbol yaşamını Azerbaycanda sürdürecek...

Sivasspor’dan Azerbaycan’ın Hazar Lankaran takımına transfer olan Devran Ayhan, "Askerlik problemim vardı, geleceğimi düşünerek böyle bir karar aldım" dedi.
         Rasim Kara’nın çalıştırdığı Azerbaycan’ın Hazar Lankaran takımı ile 2 yıllık sözleşme imzalayan 30 yaşındaki futbolcu Devran, AA muhabirine yaptığı
 açıklamada, "Lankaran’da Rasim Kara ile birlikte çalışacağım. Kendisi güzel bir teklif yaptı. Askerlik problemim vardı, geleceğimi düşünerek böyle bir karar
 aldım" dedi.
         Teknik direktör Rasim Kara ile eski yıllarda da birlikte çalıştığını ve Çaykur Rizespor’u birinci lige çıkardıklarını ifade eden Devran, Lankaran’da
 başarılı olmak için çaba göstereceğini, 2 yıl sonra yeniden Türkiye’ye dönerek futbol yaşamını sürdüreceğini kaydetti.

Haberin Devamı

"GEÇEN SENE TARİH YAZDIK"

         Sivasspor forması giymekten gurur duyduğunu belirten Devran, "Sivasspor olarak geçen sene gerçekten tarih yazdık. Sivasspor’da güzel günler yaşadım.
 Sivas’ta güzel günler geçirdim. Sivasspor’u ve Sivas’ı unutmayacağım" dedi.
         Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun’a teşekkür eden Devran, kırmızı beyazlı ekibe ligde başarılar diledi.

DEVRAN’IN KARNESİ

         Formasını giydiği takımlarda mücadeleci futbolu ile dikkat çeken Devran, Sivasspor forması altında geçen sezon sergilediği performansla futbol hayatının en parlak dönemini yaşadı.
         Sivasspor forması altında 24’ü ilk onbirde olmak üzere 27 maçta görev yapan Devran, teknik direktör Bülent Uygun’un orta alanda vazgeçilmez ismi oldu. Sivasspor’da UEFA Intertoto Kupası 3. tur 2. maçında Portekiz’in SC Braga takımına karşı da forma giyen Devran, bu karşılaşmayla Avrupa kupalarında da
 forma giyme gururunu yaşadı.
         Ortaya koyduğu futbolla Sivassporlu futbolseverlerin beğenisini kazanan Devran, transferin son günü olan 1 Eylül’de Azerbaycan’ın Hazar Lankaran takımına transfer oldu.
         Devran, futbol yaşamında Sivasspor’un yanı sıra Ankaraspor, Ankaragücü, Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor, Batman Petrolspor, Gebzespor gibi kulüplerin formasını giydi.

Yazarlar