Demir Grup Sivasspor Sivas'ta Owen sesleri!

Sivas'ta Owen sesleri!

13.08.2012 - 17:22 | Son Güncellenme:

Yiğidolar dünyanın en ünlü golcülerinden biri olan İngiliz futbolcuyu transfer etmek istiyor.

Sivasta Owen sesleri

İngiliz ESPN kanalı ile Footballagent'ın Yiğidolar'ın dünyanın en ünlü golcülerinden biri olan Michael Owen'ı transfer edeceğine yönelik haberleri, Sivas'ta coşkuyla karşılandı.

Haberin Devamı

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, sabırsızlıkla Michael Owen'ın transferini beklerken, gözler yönetim kurulu ve teknik heyete çevrildi.

Akşam'ın haberine göre; teknik direktör Rıza Çalımbay, bırakın yenmeyi daha gol bile atamadığımız İngiltere Milli Takımı'nın formasını 89 kez giyip 40 gol atan Owen'ın transferi konusunda yönetime olumlu rapor verdi. Çalımbay, 32 yaşındaki Owen'ın golleriyle sportif katkısısının yanı sıra tecrübesiyle takıma faydalı olacağını vurguladı.

KARAR HAFTA SONU

Michael Owen transferiyle ilgili Sivasspor yönetimi ise kesin bir açıklama yapmadı. Ancak yönetim, Rıza Çalımbay'ın dünyaca ünlü futbolcunun kırmızı-beyazlı formayla buluşmasını canı gönülden istemesini dikkate alıyor. Ancak Yiğidolar ellerini çabuk tutmalılar. Zira Stoke City pusuda. Tuncay Şanlı'nın eski takımı, Owen'a resmen talip oldu. Ancak 32 yaşındaki golcü pahalı geldi. Başkan Peter Coates 'Transferde adımlarımızı dikkatli atmalıyız' diyor.

Haberin Devamı

(Aksam)

Yazarlar