BursaSpor Sivok: Bursa'ya transferimi duyan 'Deli misin?' dedi...

Sivok: Bursa'ya transferimi duyan 'Deli misin?' dedi...

14.12.2015 - 13:04 | Son Güncellenme:

Bursaspor’un tecrübeli stoperi Tomas Sivok, herkesi sabırlı olmaya davet ederek, çok çalışmaları halinde başarının geleceğini söyledi.

Sivok: Bursaya transferimi duyan Deli misin dedi...

Bursaspor’un tecrübeli defans oyuncusu Tomas Sivok, kulübün resmi dergisine açıklamalarda bulundu. Milan’a transfer olacağı sırada yaşadığı ciddi sakatlıktan bahseden yetenekli stoper, “Milan’a transferim gerçekleşemedi ama daha sonra buraya geldim. Burada da başarılı oldum. İnanıyorum ki; çok iyi çalışırsanız, inanırsanız ve hedefleriniz olursa sonunda iyi bir yere gelirsiniz. Sonuçta Türkiye’de evlendim, çocuklarım burada doğdu” diye konuştu.

Haberin Devamı

“BURSASPOR’DA OLMAKTAN MUTLUYUM”

Bursaspor’a transfer sürecini de anlatan Sivok, “Geçen sezon, zannedersem Mart ayında benimle iletişime geçmişti Bursaspor. Ben de Beşiktaş’taki süremin bittiğinin biraz farkındaydım. Bursaspor’a gideceğimi söylediğimde herkes ‘Bursaspor mu? Deli misin sen? Bursaspor ile Beşiktaş’ın arasındaki düşmanlığı bilmiyor musun?’ dedi. Ben de onlara, ‘Benim için sorun yok. Çünkü benim taraftarlara yaptığım kötü bir şey olmadı. Hiçbir zaman Bursaspor ve taraftarıyla sorunum olmadı. Daha önce de Beşiktaş’tan Bursaspor’a giden çok fazla insan var. Ertuğrul Sağlam, Zapatocny, Ali Tandoğan gibi… Burada başarı yakaladılar. Herhangi bir olumsuz durum da olmadı’ dedim. O yüzden hiçbir sorun görmedim ben buraya gelirken. Geldiğimde de gayet mutluydum. Çünkü Bursaspor Türkiye’deki en iyi ilk 5 takımdan biri. Çok büyük bir tarihi var, çok büyük bir taraftarı var. Aynı zamanda buraya geldiğimde ne tesislerde, ne antrenman sahalarında Beşiktaş ile arasında bir fark göremedim. Her şey mükemmel. Stat da aynı şekilde. Yeni bir stadımız olacak. O nedenle burada mutluyum. Tabi ki zor zamanlar geçiriyoruz şuanda. Benim için de takım için de zor. Ama mutluyum Bursaspor’da olmaktan” diye konuştu.

Haberin Devamı

“ÇALIŞIRSANIZ BAŞARI GELECEKTİR”

2 ay içinde bir takım haline gelmenin kolay olmadığını kaydeden Sivok, “Öncelikle herkes tabi ki farklı sorunlar görüyor o yüzden bunu söylemek kolay değil. Şunu söyleyebilirim ki bu takıma çok fazla oyuncu geldi. Örneğim Süper Kupa maçı oynadık ondan sonra bir çok transfer oldu. Daha sonra ligin 3. haftasına kadar yeni transfer oldu. Takıma 15 yeni isim katıldı. Takımı böyle oluşturmak çok zor. Hepsinin değişik mantalite ve oyun tarzları var. İki ay içinde bir takım haline gelmek kolay değil. Bu yolu da hala tamamlayamadık. Bence herkes sabırlı olmalı ve takımın başarılı olmasını beklemeli. Şuna inanıyorum eğer çalışırsanız başarı gelecektir. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Yazarlar