Trabzonspor Size yakışanı yapın!

Size yakışanı yapın!

21.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, futbolcularından galibiyet istedi, “Bu sezon durumumuz ortada. Bu tablo size de, bu büyük camiaya da yakışmıyor” dedi

Size yakışanı yapın

Trabzonspor, 10 maçtır takımın başında bulunan Tolunay Kafkas ile ilk kez üst üste iki galibiyet görmek istiyor.
Eskişehirspor karşısında kazanıp küme düşme hattından iyice uzaklaşarak üst sıralar için iddialı hale gelmek isteyen bordo- mavililerde Kafkas, iki maç üst üste kazanarak galibiyet serisine başlamaları gerektiğini vurguladı. Oyuncuları ile yaptığı toplantıda, Eskişehir maçında kaybetmeyi akıllarına bile getirmemelerini isteyen Kafkas, şunları söyledi:
“Bu sezon durumumuz ortada. Bu tablo size de, bu büyük camiaya da yakışmıyor. Sezon sonuna kadar mağlubiyeti aklınızdan çıkarın. Tüm maçlarımıza kazanmayı en çok isteyen takım olarak çıkacağız. Kupayı kazanmamız önemli; ama ligi asla boşlayamayız. Kupayı kazanmak ne kadar önemliyse ligi bitireceğimiz nokta da o kadar önemli.”
Trabzonspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını dün sabah basın ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürdü. Bugün de saat 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde son çalışmasını yapacak olan bordo-mavililer öğleden sonra özel uçakla Eskişehir’e gidecek ve maç saatini bekleyecek.

Haberin Devamı

Colman’a kutlama

Trabzonspor’un Arjantinli futbolcusu Colman, 28. yaş gününü takım arkadaşlarıyla pasta keserek kutladı. Önceki akşam yapılan idmandan sonra gerçekleştirilen kutlamada bordo-mavili oyuncu ilk dilimi Tolga Zengin’e yedirdi. Colman, “Beni çok mutlu ettiniz. Umarım yeni yaşımda hem ben hem de takımımız başarılı olur” dedi.

Yazarlar