Skorer Slalom yarışı nefesleri kesti

Slalom yarışı nefesleri kesti

25.04.2010 - 21:27 | Son Güncellenme:

.

Slalom yarışı nefesleri kesti

MERSİN’de Tarsus Otomobil Sporları Kulübü’nün (TAROSK) düzenlediği slalom yarışı nefesleri kesti.
Eshab-ı Kehf’teki yarış pistinde düzenlenen yarışa çevre illerden yüzlerce otomobil ve motosiklet tutkunu katıldı. Yarışa kendine özel dizayn ettiği otomobili ile katılan Türkiye Ralli şampiyonu Volkan Işık yaptığı şovla izleyicilere muhteşem dakikalar yaşattı. Volkan Işık’ın ardından yarış pistine çevre illerden gelen motosiklet tutkunları girdi. Motosikletçilerin gösterisinin ardından slalom yarışı başladı.
Organizasyon Sorumlusu Ömer Şen’in startı ile başlayan ilk yarışı 2 kapı numaralı aracı ile Kaan Karagözlü kazandı. Büyük mücadeleye sahne olan yarışta, genel klasmanda Çağatay Dinçer 6 kapı numarasıyla 1'inci, Serken Uyar 4 kapı numarası ile 2'nci, Suat Figen 8 kapı numarası ile 3'üncü oldu.
Adana erkeklerde ise, yine 6 kapı numarası ile Çağatay Dinçer 1'inci, 13 kapı numarası ile Ahmet Adıyaman 2'nci, 7 kapı numarası ile Demir Ali Bağcı ise 3'üncü oldu.
Mersin erkeklerde de, 4 kapı numarası ile Serkan Uyar 1'inci, 8 kapı numarası ile Suat Uyar 2'nci, 9 kapı numarası ile Turan Enin Kahraman 3'üncülüğü elde etti.
Bayanlarda ise 10 kapı numarası ile Nihal Kurt 1'inci, 16 kapı numarası ile Medine Akça 2'nci oldu.
Yarışta birinci olanlar önümüzdeki günlerde Ankara’da yapılacak olan Türkiye Slalom Yarışması'na katılacak. Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın da katıldığı organizasyona, otomobil ve motosiklet tutkunları büyük ilgi gösterdi.
Tarsus Otomobil Sporları Kulübü’nün (TAROSK) Genel Koordinatörü ve yarış organizasyon sorumlusu Ömer Şen baştan sona kadar mükemmel geçen slalom yarışına destek veren ve büyük ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

Yazarlar