Turkish Airlines Euroleague Sloukas'ın transferi Olympiacos taraftarlarını çileden çıkardı! 'Hem yalancısın, hem de hain'

Sloukas'ın transferi Olympiacos taraftarlarını çileden çıkardı! 'Hem yalancısın, hem de hain'

09.07.2023 - 10:20 | Son Güncellenme:

Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, bomba bir transfer hamlesi yaparak en son ezeli rakipleri Olympiacos'ta forma giyen Kostas Sloukas'ı kadrosuna katmıştı. Transfer sonrası Yunan oyun kurucuya tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte detaylar...

Sloukasın transferi Olympiacos taraftarlarını çileden çıkardı Hem yalancısın, hem de hain

Turkish Airlines EuroLeague ekipğlerinden Panathinaikos transferde yılın bombasını patlatmış ve en son Olympiacos forması giyen Kostas Sloukas'ı Fenerbahçe'ye transfer çalımı atarak renklerinme bağlamıştı. Transferin ardından Yunan basketbolcuya tepkilerin ardı arkası kesilmiyor.

Haberin Devamı

ÜST ÜSTE TRANSFERLER

Başantrenörlüğe Ergin Ataman’ı getiren ve Luca Vildoza, Mathias Lessort, Kostas Antetokounmpo, Jerian Grant, Dinos Mitoglou ile kadrosunu güçlendiren Panathinaikos bombayı patlatı. Yunan ekibi, Olympiacos'tan ayrılan Kostas Sloukas‘ı kadrosuna kattı.

ÇILGIN MAAŞ

Panathinaikos, Kostas Sloukas ile 3 yıllık sözleşme imzalarken tecrübeli basketbolcu için adeta çılgın bir maaş ödeyecek. İddialara göre Yunan ekibinin kasasından 3 yıllık anlaşma için 10 milyon euro çıkacak.

FENERBAHÇE'YE TRANSFER ÇALIMI

Panathinaikos, Kostas Sloukas transferinde Fenerbahçe'ye de transfer çalımı attı. Tecrübeli basketbolcu sözleşme görüşmelerinde Olympiacos ile anlaşmaya varamayınca takımdan ayrılmaya karar vermişti. Sonrasında Yunan oyun kurucu için Fenerbahçe devreye girmiş ve transferde önemli aşama kaydetmişti. Ancak Panathinaikos‘un Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Sloukas Olympiacos'tan ayrılmadan bir gün önce oyuncuyla iletişime geçti. Fenerbahçe ile anlaşma masada olmasına rağmen üç yıl için 10 milyon euroluk inanılmaz bir teklif yapan Panathinaikos, yıldız oyuncuyla anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Sloukasın transferi Olympiacos taraftarlarını çileden çıkardı Hem yalancısın, hem de hain

SLOUKAS'A SERT SÖZLER

Eurohoops'ta yer alan habere göre Olympiacos, taraftarları Panathinaikos'a imza atan eski oyuncularına sert ifadelerle yüklendi. Bir taraftar grubu ise yayınladığı bildiride Sloukas için şu ifadeleri kullandı: "Şampiyonluk kutlamalarında sanki pek mutlu değil gibiydin, takımın geri kalanının aksine eğlenmiyordun. Bu sebeple yanına gelip seninle konuştuk, bize sezon boyunca işler kötü giderken bile verdiğimiz destekten dolayı teşekkür ettin. Hatta kariyerini Olympiacos'ta bitirmek istediğini ama koç Georgios Bartzokas’ın seni yeterince oynatmadığını, bu yüzden canının sıkkın olduğunu söyledin. Biz ise ikinizin de yanında olduğumuzu, Olympiacos armasının her şeyin önünde olduğunu ve takımın iyiliği için koç Bartzokas’la ortak bir paydada buluşmanız gerektiğini söyledik. Sen ise bunu yapmadın, kendi egonu Olympiacos'un önünde tuttun. O gün senden olur da Olympiacos'la anlaşamazsan bile Panathinaikos’a imza atmamanı rica etmiştik. Sen ise o an hiddetlenip ’10 milyon euro verseler bile asla Panathinaikos’a gitmeyeceğini’ söylemiştin. Bu yüzden sen bizim için hem yalancısın, hem de hainsin!"

Haberin Devamı

"Biz sana o an Panathinaikos’un sana ilgi duyma ihtimalinin olduğunu ve bu kadar emin konuşmaman gerektiğini söylemiştik. Sen ise bize “ben hain değilim, zamanında önümde çok daha iyi teklifler olmasına rağmen sırf bu kulübü çok sevdiğim için Olympiakos’a geri döndüm” demiştin. Bu da senin nasıl biri olduğunu gösteriyor."