Dünyadan Futbol Sneijder, Türkiye’ye gelmeyecek !

Sneijder, Türkiye’ye gelmeyecek !

02.01.2014 - 23:42 | Son Güncellenme:

Waalwijk’in hocası Koeman, bu sezon formaya hasret bıraktığı Rodney Sneijder’i Antalya’da kampa girecek takımın kadrosuna da almadı

Sneijder, Türkiye’ye gelmeyecek

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder sarı kırmızılı ekipte güzel günler geçirirken, kardeşi Rodney Sneijder ise ülkesinde zorlu günler geçiriyor. Hollanda 1. Ligi’nde Waalwijk forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun, teknik direktör Erwin Koeman ile arası hiç de iyi değil.

Geçen sezon ligde tam 26 maçta forma giyen, oynadığı futbolla takdir edilen ve gelecek adına umut veren Sneijder, bu sezon ise formaya hasret kaldı. Teknik direktör Koeman sezon başında ‘Davranışları hoşuma gitmiyor’ diyerek kenara ittiği oyuncusuna tek bir maçta dahi görev vermedi, zaman zaman rezerv takıma gönderdi.

İşlerin düzelebileceğini düşünenler ise son gelişmeyle hayal kırıklığına uğradı. Koeman, devre arası kamp çalışmalarını yapmak için Türkiye’ye gelecek olan takımın kadrosunda Rodney Sneijder’e yer vermedi. Hollanda basını yaşananları artık iplerin tamamen koptuğu şeklinde yorumlarken, Rodney şunları söyledi: “Hollanda’da kalıp çalışmalarımı burada sürdürmem gerektiği söylendi. Öyle görülüyor ki ben artık takımın planları içerisinde yer almıyorum.”