Dünyadan Futbol Acun Ilıcalı peşine düştü! Transferde rakip Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe

Acun Ilıcalı peşine düştü! Transferde rakip Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe

04.02.2024 - 19:50 | Son Güncellenme:

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın Almanya'da forma giyen 18 yaşındaki genç futbolcuyu takibe aldığı iddia edildi. Öte yandan genç futbolcu için Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de devrede olduğu belirtildi.

Acun Ilıcalı peşine düştü Transferde rakip Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe

Bundesliga ekiplerinden Augsburg'un B Takımı'nda forma giyen Mert Kömür, transferin gözde ismi haline geldi. Alman basınında yer alan habere göre; Bundesliga ekiplerinden Freiburg ile Broussia Mönchengladbach'ın Mert Kömür'ü kadrosuna katmak istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

18 yaşındaki futbolcuyu Portekiz Premier Lig'den Benfica ve İngiltere Championship'ten Hull City'nin radarına aldığı vurgulandı. Mert Kömür için Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın temaslarda bulunduğu belirtildi.

Genç futbolcunun şu an için İstanbul'a gidişinin düşük bir ihtimal olduğu aktarıldı. Mert Kömür'ün sezonu Augsburg'da tamamlayacağı, alacağı sürelerin geleceği adına önemli olduğu kaydedildi.

Bundesliga ekibi Augsburg'un sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek 18 yaşındaki futbolcuyu takımda tutmak istediği belirtildi. Mert Kömür'ün ise gelecek teklifleri değerlendirebileceği vurgulandı.

18 yaşındaki on numara bu sezon Augsburg'un B Takımı'nın formasını 11 maçta giydi. Mert Kömür bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı. Genç oyuncu aynı süreçte 3 asist üretti.

Haberin Devamı

Mert Kömür'ün Augsburg ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 18 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 800 bin euro. Almanya U19 Takımı'nda 7 maça çıkan Mert Kömür, 4 kez rakip fileleri havalandırdı.

1860 Münih altyapısında futbola başlayan Mert Kömür, 2019-2020 sezonunda Augsburg altyapısına transfer oldu.

Yazarlar