Dünyadan Futbol Son dakika: Acun Ilıcalı'dan yeni sezonun ilk transfer bombası! Süper Lig'in yıldızına kanca attı

Son dakika: Acun Ilıcalı'dan yeni sezonun ilk transfer bombası! Süper Lig'in yıldızına kanca attı

22.03.2022 - 14:37 | Son Güncellenme:

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Hull City, Süper Lig'den flaş bir transfere imza atmak üzere. İşte ayrıntılar...

Son dakika: Acun Ilıcalıdan yeni sezonun ilk transfer bombası Süper Ligin yıldızına kanca attı

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alarak tüm dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, gelecek sezon Premier Lig'e yükselmeyi hedefleyen bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Teknik direktörlüğe Şota Arveladze'yi getiren ve Gürcü teknik adamla 12 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 6 yenilgi alan Hull City'de Acun Ilıcalı transfer için ciddi adımlar atmaya başlayacak.

Haberin Devamı

Hull City Sportif Direktörü Tan Kesler, İngiliz basınına takımın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunmuş ve gelecek sezon iddialı bir kadro kuracaklarını ifade etmişti.

Acun Ilıcalı takıma önemli bir forvet kazandıracaklarını açıklamıştı. Ilıcalı ile aynı doğrultuda ifadeler kullanan Kesler "Çalışmalarımıza çoktan başladık. Uluslararası gözlemcilerimiz ve danışmanlarımız, takımı ileriye taşıyabilecek potansiyeldeki oyunculara bakıyorlar. Lee Darnbrough (Baş Gözlemci) ve ekibiyle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ona ve ekibine güveniyorum ve güvenmeye devam edeceğim." şeklinde konuşmuştu.

Son dakika: Acun Ilıcalıdan yeni sezonun ilk transfer bombası Süper Ligin yıldızına kanca attı

"BAŞKANIN HEDEFİ İLK ALTI"

Önümüzdeki sezon için önemli bir yapılanma içerisinde olduklarını belirten Kesler, "Başkanımızın görüşü ilk altıda bitirmek. Taraftarımız için yükselmeye ihtiyacımız var, hedefleri ve hırsları olmayan işletmeler hayatta kalamaz. Gelecek sezon için hedefimiz ilk altıda yer almak ve Premier Lig'e çıkmak ve buna göre yatırım yapacağız." demişti.

Haberin Devamı

 

Son dakika: Acun Ilıcalıdan yeni sezonun ilk transfer bombası Süper Ligin yıldızına kanca attı

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI! ORTA SAHAYA SÜPER LİG'DEN TAKVİYE

Hull Daily Mail sitesinin Ertan Süzgün'e dayandırdığı habere göre Hull City, Atakaş Hatayspor forması giyen Malili orta saha oyuncusu Adama Traore ile ilgileniyor. Haberde Adama Traore'nin sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceği ve bedavaya Hull City'ye imza atabileceği aktarıldı. Kariyerinde Lille ve Monaco gibi takımlarda forma giyen Adama Traore, 26 kez Mali Milli Takımı formasını giydi.

Hull Daily Mail'de yer alan haberin detayında Acun Ilıcalı'nın yaz transfer döneminde ilginç transfer hamleleri yapmaya hazırlandığı belirtildi. Haberde Adama Traore'nin imza atmasının Hull City'de önemli bir etki yaratacağı ifade edildi.

Son 2 sezondur Atakaş Hatayspor forması giyen Adama Traore, Bordo Beyazlı formayla çıktığı 54 maçta 1 gol atarken 9 asist yaptı.

Son dakika: Acun Ilıcalıdan yeni sezonun ilk transfer bombası Süper Ligin yıldızına kanca attı