UEFA Avrupa Ligi Son dakika: Avrupa gecesine Türk damgası! Merih Demiral ve Cengiz Ünder'i yere göğe sığdıramadılar

Son dakika: Avrupa gecesine Türk damgası! Merih Demiral ve Cengiz Ünder'i yere göğe sığdıramadılar

18.03.2022 - 09:37 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konfernas Ligi'nde Merih Demiral ile Cengiz Ünder geceye damga vuran performanslar sergiledi. İki milli yıldız karşılaşmaların ardından manşetleri süsledi. İşte ayrıntılar...

Son dakika: Avrupa gecesine Türk damgası Merih Demiral ve Cengiz Ünderi yere göğe sığdıramadılar

SKORER DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde milli futbolcumuz Merih Demiral'ın formasını giydiği Atalanta deplasmanda Bayer Leverkusen'i 1-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Temsilcimiz Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda aynı grupta yer alan ve grubu üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Konferans Ligi'ne dahil olan Marsilya, Cengiz Ünder'in müthiş performansı ile Basel'i deplasmanda 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

MERİH DEMİRAL MAÇIN ADAMI! ÖVGÜLER YAĞDI

Milli yıldız Merih Demiral, Atalanta'nın Bayer Leverkusen'i 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada maçın adamı seçildi. İtalyan basını Atalanta'nın çeyrek finale yükseldiği gecenin ardından Merih Demiral'a övgüler yağdırdı. Tuttosport, "Merih Demiral aralarında Atalanta kaptanının bulunduğu tüm hataları düzeltti." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son dakika: Avrupa gecesine Türk damgası Merih Demiral ve Cengiz Ünderi yere göğe sığdıramadılar

Football-Italia ise "Maçın adamı Merih Demiral maçın son dakikalarında Diaby'ye yaptığı sansasyonel müdahale ile öne çıktı." sözlerini kullandı.

Atalanta'ya yakınlığı ile bilinen Bergamo News sitesi, Merih Demiral'ın Atalanta taraftarlarının en sevdiği oyuncu olduğunu ifade ederken "Gladyatyör" ifadesini kullandı. Haberde "Merih Demiral, Atalanta taraftarına heyecan pompalayan örnek bir gladyatör" denildi.

Prima Bergamo sitesi Merih Demiral'ın Bayer Leverkusen deplasmanındaki performansını ön plana çıkardı. "Demiral tek kelimeyle harika" başlıklı haberşn detayında "Bayer Leverkusen, Türk ve Arjantin duvarına çarptı. Merih Demiral, Romero ve Boga, Atalanta'yı çeyrek finale çıkaran üç isim oldu. Merih Demiral kesinlikle etkileyiciydi." ifadeleri kullanıldı.

La Gazzetta dello Sport, Bayer Leverkusen-Atalanta karşılaşmasının puanlamasında en yüksek puanı 7.5 ile Merih Demiral'a verdi. Haberde "Merih Demiral duvarı." ifadesi kullanıldı.

Son dakika: Avrupa gecesine Türk damgası Merih Demiral ve Cengiz Ünderi yere göğe sığdıramadılar

CENGİZ ÜNDER ATEŞİ YAKTI, MARSİLYA ÇEYREK FİNALDE

UEFA Konferans Ligi'nde milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in formasını giydiği Marsilya, Basel'i deplasmanda 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Karşılaşmanın 62. dakikasında 1-0 geriye düşen Marsilya, beraberlik golünü 74'de Cengiz Ünder ile buldu. Maçın uzatma anlarında Valentin Rongier'in attığı golle skoru 2-1'e getiren Marsilya, bir üst tura yükselen takım oldu.

Haberin Devamı

Fransız basını Cengiz Ünder'e övgüler yağdırdı. L'Equipe "Kutarıcı Cengiz Ünder" başlığını kullandı. Haberde "Cengiz Ünder'in golü sonrası Marsilya kendine geldi ve Rongier, Marsilya'yı zafere taşıdı." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Avrupa gecesine Türk damgası Merih Demiral ve Cengiz Ünderi yere göğe sığdıramadılar

Maxifoot, Basel-Marsilya maçının puanlamasında en yüksek puanlarından birini 7 ile Cengiz Ünder'e verdi. Cengiz Ünder için "Türk milli futbolcu Basel'e karşı oldukça iyiydi. Bireysel anlamdaki girişimleriyle büyük tehlikeler yarattı. Maçın öne çıkan isimlerinden biri oldu." ifadeleri kullanıldı.

Le Figaro, Marsilya'nın Basel karşısında 1-0 geriye düşmesinin ardından kısa süreli bir panik yaşadığını ve Cengiz Ünder'in kurtarıcı bir rol üstlendiğini ifade etti. Haberde "Ndoye'nin golü Marsilya'nın kısa süreli tereddüt yaşamasını sağladı ve Cengiz Ünder kutudan çıkarak Marsilya'yı kurtardı. Mükemmel oynayan Türk yıldız Marsilya'nın çeyrek finale yükselmesini sağladı." denildi.

Haberin Devamı

Fransız basınının yanı sıra İtalyan basını da Cengiz Ünder'in performansına vurgu yaptı. Corriere dello Sport sitesi "Cengiz Ünder, Marsilya'yı çeyrek finale çıkardı" başlığını kullandı. Haberin detayında "Cengiz Ünder'in golü Sampaoli'nin takımı kurtardı" ifadeleri kullanıldı.

Son dakika: Avrupa gecesine Türk damgası Merih Demiral ve Cengiz Ünderi yere göğe sığdıramadılar

Yazarlar