Almanya Bundesliga SON DAKİKA | Bayern Münih'te Sacha Boey depremi!

SON DAKİKA | Bayern Münih'te Sacha Boey depremi!

01.05.2024 - 14:21 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'in UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında evinde Real Madrid ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Sacha Boey için üzücü haberler geldi. Kışın Galatasaray'dan rekor bir bonservis ücreti ile Alman devine transfer olan yıldız futbolcu, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

SON DAKİKA | Bayern Münihte Sacha Boey depremi

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan rekor bonservis ücreti ile Bayern Münih'e imza atan Sacha Boey'nin sakatlığı devam ediyor. Fransız sağ bek, dün akşam oynanan Real Madrid maçında da kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

'RANGNICK İSTEMİYOR' İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Alman basınında çıkan haberler, Bayern Münih'in önümüzdeki sezon yeni teknik direktörü olması beklenen Ralf Rangnick'in Sacha Boey'yi kadroda düşünmediğine yönelikti. Fransız futbolcunun bu yaz kendisini başka bir kulüpte bulabileceği iddia edilmişti.

SON DAKİKA | Bayern Münihte Sacha Boey depremi

ALMAN GAZETECİ AÇIKLADI: 'DÜRÜST OLMAK GEREKİRSE...'

Sacha Boey ile ilgili son gelişmeleri Goal'ün Almanya muhabiri Falko Bloeding, Fanatik'e konuştu. Bayern Münih'i yakından takip eden Bloeding, Boey ile alaklı şunları söyledi: "Dürüst olmak gerekirse, Sacha Boey konusunda karar vermek için çok erken olacaktır. Genel olarak Boey kötü bir başlangıç yaptı, buna hiç şüphe yok. Ama sakatlıklar onu kötü etkiledi." dedi.

Haberin Devamı

'BAŞKA BİR SAĞ BEK TRANSFERİ OLABİLİR'

Bayern Münih'in yeni bir sağ bek transferi yapabileceğini kaydeden Bloeding, "Sezonun geri kalanında Joshua Kimmich bir numaralı sağ bek olacak. Geleceğe yönelik olarak Kimmich'in yeri garanti değil çünkü sözleşmesi 2025 yılında bitiyor. Ayrıca başka sağ bek transferi olabileceğine dair söylentiler de var." ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA | Bayern Münihte Sacha Boey depremi

"KİRALANABİLİR"

Sacha Boey'in gelecek sezon düzenli olarak ilk 11'de forma giymesinin zor olduğunu aktaran Falko Bloeding, "Bu yüzden bence Sacha Boey için çok zor olacak. Gelecek sezon Bayern'de ilk 11'de oynayamayacak. Kiralanması bir olasılık. Ya da kalıp yeri için savaşmayı seçecek. Ancak şansının az olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

BOEY'İN GELECEĞİ TEHLİKEYE GİRDİ

Galatasaray'dan rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'in Bavyera ekibindeki geleceği belirsizliğe büründü. Fransız futbolcu 30 milyon euro bonservisle devre arasında gittiği Alman ekibinde bir dönemi de sakatlıkla geçirerek yalnızca iki Bundesliga maçında forma giyebilmişti.

Sacha Boey kendisini kanıtlamak için gelecek sezonu gözüne kestirirken, Bavyera ekibinde gerçekleşecek teknik direktör değişikliğinin ise futbolcunun buradaki geleceğini tehlikeye soktuğu ortaya çıktı. Thomas Tuchel ile yollarını ayırmaya hazırlanan Bayern, yeni çalıştırıcısı olarak Ralf Rangnick ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Bayern Münihte Sacha Boey depremi

Avusturya Milli Takımı'nın başında bulunan Alman teknik adamın, yazın buradaki görevinden ayrılarak Bayern Münih'teki görevine başlayacağı belirtiliyor. Alman basınındaki haberlere göre Rangnick şimdiden gelecek sezonunun takımını oluşturmak için kolları sıvamış ve isteklerini yönetime iletmeye başlamış durumda.

Buna göre deneyimli çalıştırıcı sağ tarafa bir transfer istedi, Bayer Leverkusen'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan Jeremie Frimpong da listesindeki isimler arasında. Bu bağlamda Bayern yönetiminin 23 yaşındaki oyuncunun menajerleriyle iletişime geçtikleri bildiriliyor. Bu transferin gerçekleşmesiyle takımda bazı taşları yerinden oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

FRIMPONG İDDİASI

Bayern'in kadrosunda hali hazırda sağ bek ve sağ orta sahada oynayan bir çok futbolcu bulunuyor. Joshua Kimmich, Sacha Boey ve Noussair Mazraoui'nin yanı sıra sezonu Leverkusen'de kiralık geçiren Josip Stanisic'in de geri döndüğüne dikkat çekiliyor. Frimpong'un da gelmesiyle bu mevkide oynayan bazı isimlerle yolların ayrılacağına işaret ediliyor.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Bayern Münihte Sacha Boey depremi