Beşiktaş Beşiktaş'a dev stoper! Sezon sonunda boşa çıkacak

Beşiktaş'a dev stoper! Sezon sonunda boşa çıkacak

18.01.2024 - 18:55 | Son Güncellenme:

Valentin Rosier ve Jean Onana ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Jonas Svensson'u renklerine bağlayan siyah-beyazlıların, yeni stoperini İtalya'da bulduğu iddia edildi.

Beşiktaşa dev stoper Sezon sonunda boşa çıkacak

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Savunma kurgusuna takviyede bulunmak isteyen siyah-beyazlıların, sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Arjantin basını, Beşiktaş'ın sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi bitecek Kolombiyalı futbolcuyu gündemine aldığını yazdı. Beşiktaş'ın Yerry Mina'nın peşine düştüğü belirtildi.

Verona, Cadiz ve Alaves'in de ilgilendiği Yerry Mina'nın Beşiktaş'ın takibinde olduğu kaydedildi. 29 yaşındaki stoper için Fiorentina'nın iyi bir teklif alması halinde, yolların ayrılabileceği vurgulandı.

Yerry Mina, sezon başında transfer olduğu Fiorentina'da 7 maça çıktı. Serie A ekibinde toplam 185 dakika sahada kalan Kolombiyalı stoper, 1 asist üretti.

Fiorentina ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Yerry Mina'nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro. Deportivo Pasto altyapısında yetişen Kolombiyalı stoper daha sonra Independient Santa Fe, Palmeiras, Barcelona ve Everton'da da oynadı.

Haberin Devamı

Kolombiya Milli Takımı'nda 43 maçta şans bulan Yerry Mina, 7 gol sevinci yaşadı.