Beşiktaş Beşiktaş'ta Ante Rebic kararını verdi! Yönetimden onay çıktı

Beşiktaş'ta Ante Rebic kararını verdi! Yönetimden onay çıktı

14.03.2024 - 18:21 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın sezon başında Milan'dan bonservis bedeli ödemeden renklerine bağladığı Ante Rebic, siyah-beyazlı takımda umduğunu bulamadı. Hırvat yıldızın geleceğine dair kararını yönetime ilettiği belirtildi.

Beşiktaşta Ante Rebic kararını verdi Yönetimden onay çıktı

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanan Ante Rebic ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlı takımda beklenen etkiyi yaratamayan yıldız hücumcunun geleceğine dair kararını yönetime ilettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Ante Rebic'in Gaziantep FK maçı kadrosunda yer almamasına sinirlendiği belirtildi. Hırvat oyuncunun bu nedenle ayrılık kararı aldığı vurgulandı. Beşiktaş'ta idarecilerin de oyuncunun performansından memnun olmadığı ve ayrılık kararına yeşil ışık yaktığı kaydedildi.

Ante Rebic bu sezon Beşiktaş'ta 23 maça çıktı ve toplam 691 dakika sahada kaldı. 30 yaşındaki sol kanat bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı. Ante Rebic takım arkadaşlarına ise 5 asist yapma başarısı gösterdi.

Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Ante Rebic'in güncel piyasa değeri 4 milyon 200 bin euro. NK Vinjani altyapısında yetişen Antre Rebic daha sonra NK Imotski, RNK Split, Fiorentina, RB Leipzig, Hellas Verona, Eintracht Frankfurt ve Milan'da oynadı.

Haberin Devamı

Ante Rebic, Hırvatistan Milli Takımı'nda 42 maçta şans buldu. 30 yaşındaki sol kanat bu mücadelelerde 3 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar