Beşiktaş Beşiktaş'ta Fernando Santos'un ilk transferi Portekiz Milli Takımı'ndan!

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un ilk transferi Portekiz Milli Takımı'ndan!

08.01.2024 - 11:17 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör görevine Fernando Santos'un da gelmesiyle çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ın ilk transfer hedefi ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adam, Portekiz'den eski öğrencisini istiyor. İşte detaylar...

Beşiktaşta Fernando Santosun ilk transferi Portekiz Milli Takımından

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları son hız devam ediyor. Fernando Santos'u takımın başına getiren siyah-beayzlı ekip tecrübeli teknik adamın eski öğrencisi için harekete geçti.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA SANTOS DÖNEMİ

Siyah-Beyazlı ekip, yeni hocası olarak Fernando Santos'u resmen duyurdu. Fernando Santos'un yardımcılıklarını; Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos, Jorge Manuel Caetano do Rosario yapacakları belirtildi. Fernando Santos'un yardımcılıklarını; Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos, Jorge Manuel Caetano do Rosario yapacakları belirtildi.

Beşiktaşta Fernando Santosun ilk transferi Portekiz Milli Takımından

İLK TRANSFERİ FRANSIZLAR DUYURDU

L'Équipe'te yer alan habere göre Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos ilk transferini Portekiz'den eski öğrencisi ile gerçekleştirebilir.

Roma'nın kiralık sözleşmesini sonlandırması beklenen Renato Sanches için Beşiktaş devrede.

Haberin Devamı

PORTEKİZ'DE BİRLİKTE ÇALIŞTILAR

Fernando Santos Portekiz Milli Takımı'nın başındayken Renato Sanches ile birlikte çalışma fırsatı yakalamıştı.

Beşiktaşta Fernando Santosun ilk transferi Portekiz Milli Takımından

ADI GALATASARAY'LA ANILDI

Portekizli futbolcunun ismi orta saha transfer düşünen Galatasaray'la da anılmıştı. Yaz döneminde Galatasaray’ın da kadrosuna katmak için çok uğraştığı Renato Sanches, Roma’ya kiralık gitse de İtalya’da aradığını bulamadı.

Uzun süre sakatlıklarla boğuşan, forma istikrarı yakalayamayan 26 yaşındaki Portekizli orta saha, hocası Mourinho tarafından sezonun 2. yarısında kadroda düşünülmüyor.

Yazarlar