Beşiktaş Son dakika - Beşiktaş'tan Cyle Larin için sakatlık açıklaması!

Son dakika - Beşiktaş'tan Cyle Larin için sakatlık açıklaması!

23.04.2021 - 18:16 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Cyle Larin’in sakatlığıyla ilgili açıklama yaptı. Kanadalı oyuncunun sağ uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem var. Kayseri maçı öncesi Beşiktaş forvet hattında Cenk Tosun ve Aboubakar'ın yanı sıra Larin de forma giyemeyecek. Öte yandan Beşiktaş'ta kamp kadrosu açıklandı

Son dakika - Beşiktaştan Cyle Larin için sakatlık açıklaması

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 36. haftasında Demir Grup Sivasspor ile oynadığı maçta sakatlanan Cyle Larin'in sağ uyluk adalesinde gerilme ve ödem tespit edildi.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada, Acıbadem Altunizade Hastanesinde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, Larin'in sağ uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve ödem tespit edildiği bildirildi.

Kanadalı futbolcunun tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandığı kaydedildi. 

Süper Lig'in 37. haftasında yarın Hes Kablo Kayserispor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta santrforlar Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'ın ardından Larin'in de sakatlanması teknik heyeti sıkıntıya soktu.

BEŞİKTAŞ'IN KADROSU AÇIKLANDI
Süper Lig'de Kayserispor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta kamp kadrosu açıklandı

Yarınki maçta sakatlıkları bulunan Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Cyle Larin, Oğuzhan Özyakup ve Ajdin Hasic ile sarı kart cezalısı Welinton'dan yararlanamayacak siyah-beyazlı ekibin 19 kişilik kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: 

Haberin Devamı

Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Francisco Montero, Fabrice N'Sakala, Domagoj Vida, Bilal Ceylan, Rıdvan Yılmaz, Serdar Saatçi, Josef de Souza, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Adem Ljajic, Dorukhan Toköz, Bernard Mensah, Georges-Kevin N'Koudou, Rachid Ghezzal, Gökhan Töre.


Son dakika - Beşiktaştan Cyle Larin için sakatlık açıklaması