Beşiktaş Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni yıldız Karabağ'da bulundu

Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni yıldız Karabağ'da bulundu

16.03.2024 - 18:44 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandıran kurmayların sürpriz bir hamlede bulunmaya hazırlandığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların, Karabağ'da gösterdiği performansla dikkat çeken yıldız oyuncuyla ilgilendiği aktarıldı.

Beşiktaştan transferde ters köşe Yeni yıldız Karabağda bulundu

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılarda sık sık yurt dışında maç izleyen Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın Karabağ'ın yıldızından etkilendiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Samet Aybaba'nın Borussia Dortmund - PSV Eindhoven ve Bayer Leverkusen - Karabağ maçlarını canlı izlediği kaydedildi. Takvim'in haberine göre; Karabağ'ın Bayer Leverkusen'e 3-2 mağlup olduğu maçı izleyen Samet Aybaba, Juninho'nun performansını çok beğendi.

Samet Aybaba'nın Juninho'nun etkili oyuncu ve attığı golden etkilendiği aktarıldı. Samet Aybaba'nın Juninho hakkında hazırladığı raporu yönetime sunacağı kaydedildi. Beşiktaş'ta yapılacak değerlendirmenin altından 27 yaşındaki oyuncu için sezon sonunda harekete geçilebileceği vurgulandı.

Beşiktaştan transferde ters köşe Yeni yıldız Karabağda bulundu

Karabağ'ın yıldızı Juninho bu sezon 42 resmi maçta forma şansı buldu. Brezilyalı forvet bu karşılaşmalarda 23 gol sevinci yaşadı. Juninho takım arkadaşlarına 7 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Juninho'nun Karabağ ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 27 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Athletico Paranaense altyapısında yetişen Juninho daha sonra Portimonense, Brasil Pelotas, Novorizontino, Figueirense, Vila Nova, Estoril ve Chaves'te oynadı. Karabağ, 2023-2024 sezonu başında 450 bin euro karşılığında Brezilyalı forveti renklerine bağladı.

Yazarlar