İspanya La Liga Carlo Ancelotti'nin oğlundan Arda Güler'e müdahale! Gerçek ortaya çıktı

Carlo Ancelotti'nin oğlundan Arda Güler'e müdahale! Gerçek ortaya çıktı

14.02.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in Girona'yı farklı mağlup ettiği maçta sonradan oyuna dahil olan ve takımına penaltı kazandıran Arda Güler'le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. 18 yaşındaki on numaranın kazandırdığı penaltıyı kullanmamasının ardındaki ismin Carlo Ancelotti'nin oğlu Davide Ancelotti'nin olduğu iddia edildi.

Carlo Ancelottinin oğlundan Arda Gülere müdahale Gerçek ortaya çıktı

La Liga devi Real Madrid'in sezon başında kadrosuna kattığı Arda Güler, sakatlığını atlattıktan sonra İspanyol devinde forma şansı bulmaya başladı. 18 yaşındaki on numara, son olarak La Liga'daki Girona maçında oyuna yedek kulübesinden dahil oldu.

Haberin Devamı

Real Madrid'e 90'ıncı dakikada penaltı kazandıran Arda Güler'in meşin yuvarlağın başına neden geçmediği ile ilgili tartışmalar devam ederken flaş bir iddia ortaya atıldı.

Carlo Ancelottinin oğlundan Arda Gülere müdahale Gerçek ortaya çıktı

Real Madrid'in kazandığı penaltıda Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'in kullanmasını istediği belirtildi. Carlo Ancelotti'nin bu kararını Dani Carvajal'e, Carvajal'in de Arda Güler ve penaltıyı kullanmaya hazırlanan Joselu'ya bu kararı ilettiği aktarıldı.

Carlo Ancelotti'nin oğlu ve yardımcısı Davide Ancelotti'nin bu karara müdahale ettiği iddia edildi. Davide Ancelotti'nin penaltının Joselu tarafından kullanılmasını istediği kaydedildi.

Real Madrid'in kazandığı penaltıyı kullanan Joselu, ağları bulamamıştı. Joselu'yu kaçan penaltı sonrası ilk teselli eden isim Arda Güler olmuştu.

Haberin Devamı

Carlo Ancelottinin oğlundan Arda Gülere müdahale Gerçek ortaya çıktı

Öte yandan Arda Güler ile Joselu arasında soyunma odasında da bir konuşma gerçekleştiği belirtildi. Arda Güler'in Joselu'ya soyunma odasında, "Sen de atmayı hak ettin ancak Carlo benim atmamı istedi" dediği kaydedildi.

Arda Güler'in Real Madrid'in kazanacağı bir sonraki penaltıyı kullanmak istediği vurgulandı. 18 yaşındaki on numaranın gol atarak daha fazla özgüven kazanacağına inandığı aktarıldı.

Real Madrid'de kurmayların Arda Güler'in şu ana kadar gösterdiği çalışmalar ve performansından memnun olduğu kaydedildi. Öte yandan yıldız futbolcunun taktiksel ve fiziksel olarak bazı şeyleri geliştirmesi gerektiği belirtildi.

Carlo Ancelottinin oğlundan Arda Gülere müdahale Gerçek ortaya çıktı

Arda Güler bu sezon Real Madrid'de 4 maça çıktı ve 89 dakika sahada kaldı. 18 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 15 milyon euro. Genç oyuncunun Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek.

Gençlerbirliği altyapısında futbola başlayan Arda Güler daha sonra Fenerbahçe'de oynadı. Real Madrid, Arda Güler için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi. 18 yaşındaki on numara için imzalanan anlaşmada 10 milyon euroluk bonus ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesinin yer aldığı belirtildi.

Arda Güler, A Milli Futbol Takımı'nda 4 karşılaşmada süre aldı ve 1 gol sevinci yaşadı.