Antalyaspor Son dakika - Ersun Yanal, resmi transferi açıklanmadan 2 futbolcuyu sahaya sürdü!

Son dakika - Ersun Yanal, resmi transferi açıklanmadan 2 futbolcuyu sahaya sürdü!

15.07.2021 - 20:37 | Son Güncellenme:

Fraport Tav Antalyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kocaelispor ile özel maçta karşı karşıya geldi. Ersun Yanal henüz transferleri resmiyet kazanmamasına karşın takımla birlikte antrenmanlara çıkan Alessandro Tomasello ve Sven Wurm’a karşılaşmada şans verdi.

Son dakika - Ersun Yanal, resmi transferi açıklanmadan 2 futbolcuyu sahaya sürdü

 

Hakan KURT – SKORER DETAY

Haberin Devamı

Süper Lig ekiplerinden Fraport Tav Antalyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kocaelispor ile özel maçta karşı karşıya geldi.

TFF 1. Lig temsilcisi Kocaelispor’un Antalyaspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada skordan daha fazla dikkat çeken bir olay yaşandı.

KOCAELİSPOR MAÇINDA ORTAYA ÇIKTI

Deni Milosevic, Diogo Sousa, Erkan Eyibil, Doğukan Nelik, Ersin Zehir, Sherel Floranus ve Güray Vural ile anlaşma sağlandığını açıklayan Akdeniz temsilcisi Antalyaspor, Kocaelispor maçında kadroya 2 yeni isim ekledi.

TOMASELLO VE WURM SAHAYA ÇIKTI

Antalyaspor’un tecrübeli teknik direktörü Ersun Yanal henüz transferleri resmiyet kazanmamasına karşın takımla birlikte antrenmanlara çıkan Alessandro Tomasello ve Sven Wurm’a karşılaşmada şans verdi. Alessandro Tomasello karşılaşmaya ilk 11’de başlarken, Sven Wurm sonradan oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

ALMANYA 5. LİG’DEN GELDİLER

Alman futbolcular Alessandro Tomasello ve Sven Wurm son olarak Almanya 5. Lig ekiplerinden RSV Meinerzhagen’de forma giyiyordu. Almanya 5. Lig ekibi Meinerzhagen’i Türk teknik direktör Mutlu Demir’in çalıştırıyor olması dikkat çekti.

WURM’UN SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

26 yaşındaki stoper Sven Wurm’un Meinerzhagen ile olan sözleşmesi 1 Temmuz’da sona erdi. Alessandro Tomasello’nun sözleşmesine dair bir bilgiye henüz ulaşılamadı. Antalyaspor’un futbolcularla anlaşma sağlaması halinde transferleri resmiyete dökmesi bekleniyor.

Yazarlar