Avusturya Haberleri Son dakika - EURO 2020'de Avusturya'nın referansı Bundesliga

Son dakika - EURO 2020'de Avusturya'nın referansı Bundesliga

07.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Son 12 yılda 3. kez Avrupa Şampiyonası biletini alan Avusturya, kadrosundaki Bundesliga patentli oyuncularla dikkat çekiyor. David Alaba’nın liderliği güven veriyor

Son dakika - EURO 2020de Avusturyanın referansı Bundesliga

AVUSTURYA: C Grubu’nda Hollanda’dan sonra Avusturya en önemli favori olarak gösteriliyor. Elemelerde G Grubu’nu 19 puanla ikinci bitiren Avusturya, yine rakip olan Kuzey Makedonya’ya karşı elemeler süresinde 2 maçta aldığı 2 galibiyet almıştı. 

Haberin Devamı

AVUSTURYA: C Grubu’nda Hollanda’dan sonra Avusturya en önemli favori olarak gösteriliyor. Elemelerde G Grubu’nu 19 puanla ikinci bitiren Avusturya, yine rakip olan Kuzey Makedonya’ya karşı elemeler süresinde 2 maçta aldığı 2 galibiyet almıştı. David Alaba, yıllarca Bayern Münih’teki performansı, sol bek ve stoperdeki çok yönlülüğüyle takımın lideri.

EURO 2008 ve EURO 2016’ya katılan ama hiç gruptan çıkamayan Avusturya bu kez tur biletini istiyor. 26 kişilik kadroda 20 isim Almanya Bundesliga’da sezonu tamamladı.Teknik direktör Franco Foda, turnuvada nasıl bir oyun oynayacaklarını da açıkladı: “Kamp döneminde çok iyi çalışıyoruz. Takımımızın bir planı olacak. Topu ayağımızdan hızlı çıkaracağız, geçiş oyunlarına önem vereceğiz ve direkt olarak rakip kaleye ineceğiz. Top rakibimize geçtiğinde de önde hızlı pres yapacağız. Topu hızlıca kaparak mümkün olduğunca süratli bir şekilde topu rakip kaleye göndermeliyiz. İyi bir futbol benim için en önemlisi.”

Haberin Devamı