Voleybol İlkin Aydın, Icardi ile verdiği ikonik pozu anlattı! 'Seni tanıyorum'

İlkin Aydın, Icardi ile verdiği ikonik pozu anlattı! 'Seni tanıyorum'

01.01.2024 - 13:54 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Galatasaray Daikin'in genç voleybolcusu İlkin Aydın, Filenin Sultanları adına katıldığı ödül törende Icardi ile verdiği poz gündem olmuştu. İlkin, Icardi ile yaptığı konuşmayı anlattı.

İlkin Aydın, Icardi ile verdiği ikonik pozu anlattı Seni tanıyorum

Avrupa Şampiyonası ve Milletler Ligi'nde şampiyonluk yaşayan, Paris Olimpiyat Oyunları vizesi alan A Milli Kadın Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızlarından İlkin Aydın, Icardi ile verdiği ikonik pozun perde arkasını 4Bir4Bir kanalına anlattı.

Haberin Devamı

İlkin Aydın, Icardi ile verdiği ikonik pozu anlattı Seni tanıyorum

İLKİN AYDIN: ICARDI'NİN YANINA GİDİP ANLATTIM
Milli voleybolcu Elif Şahin ile gerçekleştirdiği İlk-El İkili programında Hakan Eyüpoğlu'nun Icardi sorusuna İlkin Aydın şu cevabı verdi:

Ben direkt gittim yanına. Şöyle oldu bizi arkalı önlü oturduğumuzu görenler sosyal medyadan Icardi-İlkin fotoğrafı istiyoruz diye yazdı. Önce törenin bitmesini bekledim. Sahnede yan yana kalınca fotoğraf çekinelim istedim. 'Ben Galatasaray'da Voleybol Takımı'nda oynuyorum' dedim. Icardi de 'Biliyorum' dedi. Normal fotoğraf çekinecektik ama tüm sosyal medyada ikonik pozunu istiyordu. 'Tamam yapalım ama benim ceketten dolayı ikisini kaldıramıyorum, tek telle beraber yapalım' dedi. Biz de öyle poz verdik, herkes rahat uyudu o akşam (gülerek)

Haberin Devamı

Milli voleybolcu Elif Şahin fotoğraf için 'İki efsane yan yana' yorumunda bulundu.

TÖRENDEKİ KONUŞMASI ALKIŞ ALMIŞTI
İlkin Aydın ödül törenindeki konuşmasında şu sözleri dile getirmişti:

"Bizim başlattığımız yıllar önce başlayan bu sessiz devrim bu sene Cumhuriyetimizin 100. yılında daha sesli daha çoşkulu bir hale geldi. Tabii ki arkamızda federasyonumuz da olmak üzere saat fark etmeksizin bizi destekleyen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Filenin Sultanları diyoruz ama namıdiğer Atatürk’ün Kızları demek benim daha çok hoşuma gidiyor. Onun bizim bu şekilde yaşamamızı sağladığı Türkiye’de yaşıyor olmak ve bunun bir parçası olabilmek çok büyük gurur. Burdan tüm kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza sesleniyorum. Işığı bulduğunuz zaman yakalayın sönmeden önce."

İlkin Aydın, Icardi ile verdiği ikonik pozu anlattı Seni tanıyorum

RESMİ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI
2017 yılından bu yana Galatasaray forması giyen ve geleceği merak edilen İlkin Aydın 2 yıllık sözleşmeye imzayı attı.

'KİMSE MERAK ETMESİN, BABALAR SÖZÜNÜ TUTAR'

Galatasaray Daikin ile 2 yıllık sözleşmeye imza atan İlkin Aydın “Öncelikle başkanıma teşekkür etmek istiyorum. Verecek olduğunuz ve bu zamana kadar verdiğiniz desteklerden dolayı. Umarım daha güçlü bir Galatasaray ile tekrardan ligde savaşa girebiliriz. Çok mutluyum iki sene daha Galatasaray forması terleteceğim için. Galatasaray’a geldiğimde 17 yaşındaydım. Galatasaray’ın en iyi halinde, en iyi halimle temsil etmek istiyorum. Ayrıca kimse merak etmesin, babalar sözünü tutar.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar