Konyaspor Son dakika haberi: Konyaspor'un yıldızından inanılmaz performans! Transfer gözdesi şov yapıyor

Son dakika haberi: Konyaspor'un yıldızından inanılmaz performans! Transfer gözdesi şov yapıyor

24.04.2022 - 18:50 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 34'üncü haftasında Konyaspor, Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Kritik mücadelede fileler 5 kez havalandı. Karşılaşmada bir kırmızı ve bir penaltı kararı verildi. Yeşil-beyazlıların tecrübeli futbolcusu formda performansını devam ettirdi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika haberi: Konyasporun yıldızından inanılmaz performans Transfer gözdesi şov yapıyor

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 34'üncü haftasında Konyaspor'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada 5 gol atıldı. Kritik mücadelede bir kırmızı ve bir penaltı kararı çıktı. Zorlu mücadelede Konyaspor'un yıldızı formda performansını sürdürdü. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

Abdülkerim Bardakcı fileleri havalandırdı

Heyecan dolu mücadelede dakikalar 7'yi gösterdiğinde Abdülkerim Bardakcı sahneye çıktı. Amir Hadziahmetovic'in kullandığı kornerde şık bir kafa vuruşuna imza atan tecrübeli savunmacı, Konyaspor'u 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Campi kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın 20'nci dakikasında Konyaspor'da Amir Hadziahmetovic'in pasında savunma arkasına hareketlenen Michalak, ceza sahasına girmeden önce Campi'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Sarper Barış Saka, tecrübeli savunmacıya doğrudan kırmızı kart gösterdi.

Ahmed Hassan farkı 2'ye yükseltti

Son dakika haberi: Konyasporun yıldızından inanılmaz performans Transfer gözdesi şov yapıyor

Müsabakanın 37'nci dakikasında Zymer Bytyqi'nin ortasında Ahmed Hassan ceza sahası içerisinde düzgün bir kafa vuruşu yaptı. Tecrübel santraforun attığı bu golle birlikte Konyaspor farkı 2'ye yükseltti.

Haberin Devamı

Benjamin Tetteh farkı 1'e indirdi

Son dakika haberi: Konyasporun yıldızından inanılmaz performans Transfer gözdesi şov yapıyor

Heyecan dolu mücadelenin 47'nci dakikasında Yeni Malatyaspor'da Benjamin Tetteh sahneye çıktı. Tecrübeli futbolcu serbest vuruşta doğrudan kaleye vurdu ve farkı 1'e indirdi.

Skubic'ten rahat gol

Müsabakanın 59'uncu dakikasında bir gol daha geldi. Sol bek Guilherme'nin ortasında sağ kanattan ceza sahasına giren sağ bek Nejc Skubic düzgün bir vuruş yaptı ve skoru 3-1'e getirdi.

Penaltı kararı ve bir gol daha

Mücadelenin 63'üncü dakikasında Konyaspor ceza sahasında Adil Demirbağ'ın müdahalesi sonrası Benjamin Tetteh yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi tereddüt etmeden penaltıyı işaret etti. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Dicko, skoru 3-2 yaptı. Kalan sürede başka gol sesi olmayınca, Konyaspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Abdülkerim Bardakcı'dan 5 gol ve 3 asist

Son dakika haberi: Konyasporun yıldızından inanılmaz performans Transfer gözdesi şov yapıyor

Süper Lig'in dev kulüplerinin performansını yakından takip ettiği Abdülkerim Bardakcı formda performansını devam ettirdi. Tecrübeli savunmacı bu sezon toplamda 5 gol ve 3 asist üretti.

Iniesta’nın Barça formasıyla son golü