1.Lig Son dakika haberi: Teknik direktör İsmail Ertekin hastaneye kaldırıldı

Son dakika haberi: Teknik direktör İsmail Ertekin hastaneye kaldırıldı

26.09.2021 - 23:53 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, eski teknik direktörleri İsmail Ertekin'in hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Bandırmaspor Kulübü de İsmail Ertekin'in kalp krizi geçirdiğini duyurdu.

Son dakika haberi: Teknik direktör İsmail Ertekin hastaneye kaldırıldı

Bursaspor'un resmi hesaplarından yapılan duyuruda, "Bu akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan bir dönem kulübümüzde de görev yapan Teknik Direktör İsmail Ertekin'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bandırmaspor Kulübü de bir açıklama yaptı. Marmara ekibinin açıklamasında, "Kulübümüzde büyük emekleri ve şampiyonlukları bulunan eski teknik direktörümüz İsmail Ertekin’in kalp krizi geçirdiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hocamıza acil şifalar diler, bir an evvel iyi haberlerini alarak aramıza dönmesini temenni ederiz" denildi.

İsmail Ertekin, teknik direktörlük kariyeri boyunca Bursaspor, Orhangazispor, Karagümrük, Turgutluspor, Bozüyükspor, Bandırmaspor, Oyak Renaultspor, Balıkesirspor, Kocaeli Birlik, Kastamonu 1966, İnegölspor, Sakaryaspor ve Manisa FK'da görev aldı.

Yazarlar