Trabzonspor Son dakika haberi - Trabzonspor'da iki ayrılık birden! Dev bonservis bedeli

Son dakika haberi - Trabzonspor'da iki ayrılık birden! Dev bonservis bedeli

01.04.2022 - 18:15 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluğa koşar adım giden Trabzonspor'da iki ayrılık kapıda. Bordo-mavili ekip ilk olarak Anastasios Bakasetas'ta turnayı gözünden vurmayı planlıyor. Bordo-Mavililer birçok Avrupa ekibinin radarında olan Anastasios Bakasetas için bonservis bedelini belirledi. Trabzon temsilcisinin bir diğer oyuncusuna da Avrupa'dan talip var. İşte detaylar...

Son dakika haberi - Trabzonsporda iki ayrılık birden Dev bonservis bedeli

Anastasios Bakasetas Trabzonspor 'da gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış durumda. Bordo-Mavililerle şampiyonluk kutlamalarına hazırlanan Anastasios Bakasetas, transferin de gözdesi konumunda.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'UN ANASTASİOS BAKASETAS PLANI

Trabzonspor'un 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Alanyaspor 'dan 3 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Anastasios Bakasetas, son 2 yılda piyasa değerini neredeyse 5'e katladı.

Yunan basınında çıkan haberlere göre Fırtına, Avrupa ekiplerini peşinde koşturan 28 yaşındaki Bakasetas için oyuncunun serbest kalma bedeli olan 12 milyon euroda ısrar ediyor.

Son dakika haberi - Trabzonsporda iki ayrılık birden Dev bonservis bedeli

AHMET AĞAOĞLU'NUN 12 MİLYON EURO ISRARI

Haber detayında başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Anastasios Bakasetas için söz konusu rakamın altında gelecek teklifleri kesinlikle reddedeceği belirtildi. Bu arada sezon sonunda Bakasetas transferinin 12 milyon euro ile gerçekleşmesi halinde Yunan yıldız kulüp tarihine geçecek.

Haberin Devamı

TARİHE GEÇEBİLİR

2019-20 sezonunda Yusuf Yazıcı'yı Lille'e 17,5 milyon euroya satarak rekor kıran Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ı serbest kalma bedeliyle göndermesi halinde kulüp tarihinin en yüksek 2. transfer satışını gerçekleştirecek.

Son dakika haberi - Trabzonsporda iki ayrılık birden Dev bonservis bedeli

BAKASETAS'IN TRABZONSPOR KARNESİ

Bu sezon Trabzonspor formasıyla tüm kulvarlarda 34 maça çıkan Anastasios Bakasetas 8 gol, 8 asistlik performans sergiledi. Kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

TRABZONSPORLU DJANİNY'E LİGUE 1'DEN KANCA!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon, Lens ve Rennes'in, Trabzonspor'da iyi bir sezon geçiren yıldız oyuncu Djaniny ile ilgilendiği belirtildi.

Trabzonspor'daki performansıyla adından sıkça söz ettiren Djaniny, Fransız kulüplerinin radarına girdi.

Son dakika haberi - Trabzonsporda iki ayrılık birden Dev bonservis bedeli

LENS, DJANİNY'İ İSTİYOR

Fransız basınına göre, gelecek sezon hücum hattını güçlendirmek isteyen Lens'in Trabzonspor ile en iyi sezonlarından birini geçiren Djaniny'i kadrosuna katmak istediği belirtildi. Haberde, Lyon ve Rennes'in de oyuncuya ilgi duyduğu ancak Lens'in bu transfer için daha istekli olduğu kaydedildi.

31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Trabzonspor ile olan sözleşmesi Haziran 2023'te sona eriyor. Djaniny, bu sezon bordo-mavili formayla çıktığı 28 maçta 9 gol ve 4 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı