İspanya La Liga İspanya'da Arda Güler çıkışı! Barcelona ve Xavi örneği verdiler

İspanya'da Arda Güler çıkışı! Barcelona ve Xavi örneği verdiler

08.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Real Madrid’i seçen Arda Güler’in yanlış tercih yaptığının ortaya çıktığı savunuldu. Barcelona’ya gitmiş olsa, genç futbolcunun bugün çok daha fazla forma giyiyor olacağına işaret edildi.

İspanyada Arda Güler çıkışı Barcelona ve Xavi örneği verdiler

Fenerbahçe’den transfer olduğu Real Madrid’de henüz umduğu oynama sürelerini bulamayan Arda Güler için Barcelona cephesinden çarpıcı bir değerlendirme geldi. Genç yıldızı yaz aylarında Barça da transfer etmek istemiş ancak oyuncunun tercihi İspanya’nın başkentinden yana olmuştu.

Haberin Devamı

Katalan basınında yer alan haberlere göre futbolcu iki kulüp arasındaki tercihini yanlış yaptı ve aldığı kararın yanlışlığı her geçen gün daha da belirginleşmeye başladı. Barcelona’nın kendisini transfer etmek için zamanında her şeyi yaptığı, çünkü Arda’nın kulübün tarzına, DNA’sına çok iyi uyum sağlayabilecek bir profilde olduğu vurgulandı.

İspanyada Arda Güler çıkışı Barcelona ve Xavi örneği verdiler

'ANCELOTTI KATKI VERECEĞİNE İNANMIYOR'

Ancelotti’nin 18 yaşındaki futbolcunun geleceğinin parlak olduğundan şüphesi olmasa da, şu an takıma katkı vereceğine inanmadığı, bunun kanıtının da oynama süreleri olduğuna dikkat çekildi.

XAVI'NİN SİSTEMİ ONA DAHA UYGUN'

Barcelona teknik direktörünün ise genç oyunculara görev vermekten çekinmediği belirtilerek "Xavi’nin sistemi ona daha uygun ve Barça’ya gelse çok daha fazla forma giyerdi" denildi.

Haberin Devamı

İspanyada Arda Güler çıkışı Barcelona ve Xavi örneği verdiler