İngiltere Premier Lig Son dakika - Liverpool, kalecisi Alisson'un son dakika golüyle kazandı!

Son dakika - Liverpool, kalecisi Alisson'un son dakika golüyle kazandı!

16.05.2021 - 20:33 | Son Güncellenme:

Liverpool, Premier Lig'in 36. haftasında deplasmanda West Bromwich'i kaleci Alisson'un golüyle 2-1 yendi. Liverpool Chelsea ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Alisson Becker, daha önce 5 kalecinin gol attığı Premier Lig'de galibiyeti getiren golü kaydeden ilk kaleci oldu.

Son dakika - Liverpool, kalecisi Alissonun son dakika golüyle kazandı

Liverpool, Premier Lig'in 36'ncı haftasında deplasmanda West Bromwich Albion'ı 2-1 mağlup ederken galibiyet golü kalecisi Alisson'ın kafa vuruşuyla geldi. 

Haberin Devamı

West Bromwich'in 15'inci dakikada Robson-Kanu ile öne geçtiği mücadelede Liverpool'un gollerini ise 33'üncü  dakikada Salah ve 90+5'te kaleci Alisson kaydetti. Liverpool kazandığı 3 puanla Chelsea ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Brezilyalı kaleci Alisson Becker, Premier Lig'de galibiyet getiren golü kaydeden ilk kaleci oldu.

BEŞİKTAŞ, CHELSEA'DEN HABER BEKLİYOR

Öte yandan Chelsea ligi ilk 4'te bitirirse, Beşiktaş doğrudan Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacak. Chelsea ligi ilk 4'te bitiremezse ve Şampiyonlar Ligi kupasını Manchester City kazanırsa Beşiktaş yine doğrudan Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacak takım olacak. 

Alisson Becker, daha önce 5 kalecinin gol attığı Premier Lig'de galibiyeti getiren golü kaydeden ilk kaleci oldu.

Haberin Devamı

"Golü attıktan sonra babamı hatırladım, parmağımı ondan kaldırdım"
Alisson Becker maçın ardından yaptığı açıklamada "Futbol benim hayatım. Golü attıktan sonra babamı hatırladım, parmağımı ondan kaldırdım, umuyorum bunu görebilmiştir. Uzun zamandır röportaj vermek istemiyorum, çok duygusallaşıyorum. Babamın kaybı, birkaç başka olay... Liverpool benim ailem." ifadelerini kullandı.

Son dakika - Liverpool, kalecisi Alissonun son dakika golüyle kazandı

Son dakika - Liverpool, kalecisi Alissonun son dakika golüyle kazandı

Yazarlar