İngiltere Premier Lig SON DAKİKA | Manchester United'ta satılacak yıldızlar netleşti! Altay Bayındır kararı

SON DAKİKA | Manchester United'ta satılacak yıldızlar netleşti! Altay Bayındır kararı

28.02.2024 - 14:20 | Son Güncellenme:

Premier Lig devi, bu yaz takımda yapacağı operasyonla yaklaşık 100 milyon sterlini kasasına koyabilir. Kulübün amacı bu kadroda temizliği yaparak maaş bütçesini azaltmak. ManU yönetiminin Altay Bayındır kararı da belli oldu.

SON DAKİKA | Manchester Unitedta satılacak yıldızlar netleşti Altay Bayındır kararı

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 5 milyon euro bonservis ücreti karşılığında Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, Old Trafford'da henüz hünerlerini sergileme fırsatını bulamadı. As kaleci Andre Onana'dan kaleyi devralamayan A Millî Takım'ın file bekçisi, henüz kendisini kanıtlayamamış olsa da son gelen haberler 25 yaşındaki eldiven için sevindirici.

Haberin Devamı

UNITED'IN DEV SATIŞ PLANI

İngiliz basınından Daily Mail'de yer alan habere göre Manchester United, bu yaz takımda yapacağı bir temizlikle 100 milyon sterlin kadar bir gelir elde edebilir. Kulübün amacı bu temizliği yaparak maaş bütçesini azaltmak. İngiltere'de Finansal Fair Play kuralları sertleşerek devam ediyor ve kulübün yeni büyük ortağı Sir Jim Ratcliffe, 1,3 milyar sterlinlik yatırımının ardından tüm kadronun maliyetini ve etkinliğini inceledi. Bu durumda takımdan ayrılacak futbolcu sayısının çift haneli rakamlara ulaşması bekleniyor.

SON DAKİKA | Manchester Unitedta satılacak yıldızlar netleşti Altay Bayındır kararı

LİSTENİN BAŞINDA ANTONY VAR

Manchester United, 18 ay önce Ajax'tan 95 milyon euro karşılığında transfer ettiği Brezilyalı kanat oyuncusu Antony için gelen teklifleri dinleyecek. Yıldız oyuncu takıma geldiğinden bu yana beklentileri karşılayamadı ve kulüp, yüksek maliyetten kurtulmak için listenin ilk sırasına Antony'yi yazdı.,

Haberin Devamı

Takımdan ayrılabilecek ve önemli transfer ücretleri alabilecek diğer oyuncular arasında Casemiro, Jadon Sancho, Mason Greenwood, Aaron Wan-Bissaka ve Victor Lindelöf yer alıyor. United'ın ayrıca Donny van de Beek, Facundo Pellistri, Hannibal Mejbri ve Alvaro Fernandez'i de satmaya açık olduğu da gelen bilgiler arasında.

SON DAKİKA | Manchester Unitedta satılacak yıldızlar netleşti Altay Bayındır kararı

ALTAY BAYINDIR LİSTEDE YOK

Daily Mail'de yer alan haberde, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Raphael Varane ve Anthony Martial'in de takımdan ayrılacağı bildirilirken, kaleci Altay Bayındır'ın listede yer almadığı anlaşılıyor. Bu durumda Fenerbahçe'nin eski file bekçisi, önümüzdeki sezonda da Manchester United'da olacak. Şu ana kadar henüz Premier Lig maçına çıkamayan Altay Bayındır, yalnızca FA Cup'ta Newport County ile oynanan mücadelede kaleyi korumuş ve United o maçı 4-2 kazanmıştı.